Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee zj проблем АСК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От: Grand Cherokee zj проблем АСК

Първоначално публикуван от miri_rs Преглед на мнение
    когато стигне до 1800-2000 оборота започва да подскача все едно се чуди дали да остане на 1-ва или да включи на 2-ра прави го само между 1 и 2 от там нагоре включва перфектно.
    Това само при първите няколко смени на скорости ли го прави? Когато загрее прави ли го ?
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Grand Cherokee zj проблем АСК

Май зорлем искаш да си счупиш кутията....
      LZ1RED

Коментар

Прави го и на загряло и на студено и само между 1 и 2 скорост всмисал като стигне между 1800 - 2000 оборота 1 или 2 пати прелашка и след това си включва .
        Възможно ли е да е някои датчик ?

Коментар

Колеги проблема с скоростите беше изчезнал за 2-ва дни нямаше ядове днес усетих че го прави само като тръгвам на стръмно .
          Тук в моя град никой не може да ми направи диагностика . Звънях на колегата Стоян от Пловдив и той ми каза че може да е някоя настройка на кикдауна .
          Каза ми да си направя диагностиката с ключа на джипа опитах се поне 10 пати ама нищо не показва .
          Май ще трябва да го закарам до Пловдив но си мисля че ще ми съдерат кожата в Балкан Стар .

Коментар

Колеги някой може ли да ми препоръча каде в Пловдив могат да ми направят диагностика на АСК и да се разбере от каде ми е проблема . Ако може и някой телефон .
            БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

ssspeed

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X