Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обслужване на тампоните по окачването - WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обслужване на тампоните по окачването - WJ

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
    ...

Установих че тампоните по носачите е загуба на време да се купуват поотделно и излиза най-евтино и лесно да се купят целите носачи.

Намерих и поръчах почти всичко но имам проблем с намирането на точния модел тампони за предни горни щанги, или по-точно тези които се монтират върху предния мост.

MOOG K3166 и AMGK3166 са споменати като възможности обаче това са два различни модела тампони (поне на око). K3166 даже са 2 броя в кутия а AMGК3166 е само един

Искам да съм сигурен че съм взел правилните тампони защото ако избием старите и тези не паснат няма мърдане...
    Втулките на предните горни носачи са идентични с тези на предния мост.

За по-лесно - може и да е малко по-лесно, защото си спестяваш смяната на 2 втулки (х 1 на всеки горен носач), при която някой по-смотан монтьор може и да деформира ламаринения носач. Ама за по-евтино никак не съм убеден.
    Moog K3166 (по 2 бр. в кутия) от Рокауто с доставка от Великобритания излязоха някъде по около 25 лв/бройката (т.е. 50 лв на носач). Колко ти излезе целият носач, който е с 1 (една) втулка и с каква марка е?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Горни предни носачи с един тампон са на цена $25 и марката е Dorman. Купени са от Рокауто. По стечение на обстоятелствата доставката ми е безплатна.

А останалите носачи от страната на шасито са с някакъв овален тампон който също не намерих да купя отделно. Те също са на цена между $25 и $35 пак на Dorman.

Задните изглеждат така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_35.JPG
Прегледи:1
Размер:3.8 КБ
ID:5574613

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
        Горни предни носачи с един тампон са на цена $25 и марката е Dorman. ...
        Тъкмо след време да споделиш впечатления. Дорман е фирма, която предлага части (обикновено такива, които са били dealer only), произведени в Китай. Досега от тази марка съм взимал само една ключалка за вратата на багажника. Изкара много кратко - 2-3 месеца. Добре, че Рокауто бяха точни и изпратиха замяна дори без да дочакат да получат обратно повредената.

Говорейки за втулки и тампони Crown се оказаха гола вода. Сега ще видя как са MOOG.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Незнам от къде ще вземате MOOG но един професионален съвет не карат много 2-3 седмици им е живота на асвалт поне за MOOG купен тук в България отнася се за цялата гама части за всички марки автомобили.
          Последно редактирано от vasilev; 28-03-14, 18:48.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
            Незнам от къде ще вземате MOOG но един професионален съвет не карат много 2-3 седмици им е живота на асвалт поне за MOOG купен тук в България отнася се за цялата гама части за всички марки автомобили.
            Откъде от България ги купувате тези части MOOG? Защото в американския Джип форум отзивите за тях са много добри. За 2-3 седмици живот не знам, но по непрофесионални впечатления дотук за 2 месеца ни втулки на носачите, ни кормилен накрайник, ни демпфер (купени от Рокауто) са дали признаци за умиране.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Откъде от България ги купувате тези части MOOG? Защото в американския Джип форум отзивите за тях са много добри. За 2-3 седмици живот не знам, но по непрофесионални впечатления дотук за 2 месеца ни втулки на носачите, ни кормилен накрайник, ни демпфер (купени от Рокауто) са дали признаци за умиране.
              Аз казах от Български магазин не дошли от Америка.Не сравнявам качество на два континента.

Коментар

Аз казах от Български магазин не дошли от Америка.Не сравнявам качество на два континента.
                А в този български магазин откъде са дошли?!? Защото MOOG е марка на Federal Mogul Corporation - САЩ (макар че частите може да са произведени в Мексико) и продуктите с нея трябва да са дошли от онази страна на океана. И дали българският търговец ги е поръчал от Щатите или аз директно съм ги купил - частите трябва да са същите. Ако не са, значи някой предлага някакви ментета и ще е добре да кажеш кой е този, дето продава части с живот 2-3 седмици.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Най вероятно става въпрос за европейски Moog за европейските коли там наистина карат с дни ! Но като аматьор аз мисля че американския Moog за нашите автомобили е на ниво
                  Дали ще го купите от тук или от рокауто и др. е все едно качеството е високо !!!
                  Еди Рангелов : 0885 088 444
                  Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                    Най вероятно става въпрос за европейски Moog за европейските коли там наистина карат с дни ! Но като аматьор аз мисля че американския Moog за нашите автомобили е на ниво
                    Дали ще го купите от тук или от рокауто и др. е все едно качеството е високо !!!
                    Че става въпрос за европейски автомобили е така но незнам частите от къде ги внасят и все пак са си MOOG и не разбирам защо откровенно китайските части и тоя MOOG са на едно ниво че и по-доло от китаеца.

Коментар

Хайде кажи кой е магазина че да не пазаруваме от там !
                      Еди Рангелов : 0885 088 444
                      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Рокауто са ми объркали поръчката и сега трябва да открия някъде от България (или Европа) тампоните за задна стабилизираща щанга. Става въпрос за тези с номер 1 от диаграмата. На MOOG излизат с номер K7410 и са две бройки

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:99-04-grand-cherokee-suspension-fixed2.jpg
Прегледи:2
Размер:56.7 КБ
ID:5575666

Коментар

При скорпионите ги има в София.
                          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Аз взех полиуретаови от вестауто, има ги в е-магазина им. По спомен 20-30 лв. бяха.
                            99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                            It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                              Хайде кажи кой е магазина че да не пазаруваме от там !
                              И като кажа какво ще промени това! Никой няма да си мръдне пръста към по добро в тая държава на измамници.Щото всички фирми вносители на авточасти продават едини и същи боклуци и като се стигне до рекламации от 9 дерета вода ти носят контрата да остане в потребителя и ето казвам ви Ауто Плюс продават MOOG;Евро 07 продават MOOG;Коссер продават MOOG и още многоо други прекупвачи и дребни тарикати и качеството е едно и също на всякъде.Срещу такива гиганти можете ли да се борите да продават качествени стоки Не.Е за това ще си останем робски народ щото ни е страх да надигнем глава и да си пазим интереса.,

Коментар

... Срещу такива гиганти можете ли да се борите да продават качествени стоки ...
                                Борбата е елементарна - не купуваш ментета само защото са на по-тънка цена. Търговците продават това, което се търси. Когато повечето клиенти са склонни да вземат боклук заради това, че е по-евтин, защо да не продават боклук?!?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X