Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на гуми=различно окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на гуми=различно окачване

Днес смених гумите с джантите и сложих летни. Мишлен Пилот ..... модел2002 ДОТ 2006-7.комплект 4бр. Предните са на 1-2000км, задните нови. Стояли са ми в гаража и освен това измити и в чували.
    Та споделям, тотално променена возия/зимните Дънлоп М2 пак стар модел/2008/ все едно карам БМВ Х5, а не Хамерикански ГЧ. Цялото окачване се държи много твърдо. Явно са остарели гумите и оттам иде мтвърдяването.
    Но за жалост имам такива два комплекта и ще трябва да се карат, дано при по високи дневни температури да са по меки. При преминаване през легнал полицай-ужасно, все едно съм с "рънфлат".
    Просто споделям.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

От: Смяна на гуми=различно окачване

Предните години въртях така зимни/летни 16/18' - усещането бе същото, въпреки, че и двата комплекта бяха чисто нови (ДОТ под 1г).
    Но усещането за разлика бе само първата седмица. След това се адаптираш
    Просто зимните бяха по-лигави на пътя - 'замазани' реакции, по еластични, докато летните водеха автомобила по конец, но пък се усещаха пукнатините по пътя
    Навярно другата седмица ще слагам летните на ГЧ, и ще споделя...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X