Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CJ 7
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: CJ 7
Не разваляй кочинката, напухани и тюнинговани СиДжеи -под път и над път, а стокови хубавци няма.....Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеЕто го и моя красавец....сега се чудя как да го разваля
"Това" е труп на ТиДжей, ако купиш горния СиДжей, ела да се отъркам в него, пък дано ми прихване.....Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеза тези проекти ти трябва това.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Затова ли се блъскахме цяло лято от това:
че през това:...
Да заприлича на това, което е сега?
Та да го нарежеш?
Нали си имаш син нужник, достатъчно нарязан
С този ще ходим по кафета и ще бием контри пред барчетата пред университета
По принцип знаеш мнението ми за американските недоразумения. Но това, може би е единственото америчко НЕЩО, което ми допада- има визия, има индивидуалност, класика е...
Ха вземи го оакай и него
Да беше казал от начало да лепвам уредите за рязане- вече ми е жал, вложихме чувства в този проект 
П.П. Напомни ми утре да ти скъсам ушите

Последно редактирано от borko_ruse; 09-03-14, 21:58.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
да го купя, ама няма странични огледалаПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе разваляй кочинката, напухани и тюнинговани СиДжеи -под път и над път, а стокови хубавци няма.....
"Това" е труп на ТиДжей, ако купиш горния СиДжей, ела да се отъркам в него, пък дано ми прихване.....
е, и цена де
-
наистина ли само тези 3 снимки му направихте в завършен вид, далечко ми е до Русе само за един огледПървоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеНякаква ориентировъчна цена имам (долу-горе колко ми е излязло до тука) но бих искал да чуя предложения
този мек таван как реагира на клони в гората?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Мекия таван няма проблеми в гората. Достатъчно здрав е. Но прекрасната лъскава боя ще пострада в гората. Не знам дали си струва да се поврежда хубавия вид на тази чудесна машина. Мотора не се чува като работи, автомата се държи супер, изобщо , като цяло е супер. Е, остана туй онуй дребно да се довърши, но е в движение нормално вече.Samurai Gemax
Коментар
-
Ами, аз по кафета не ходя, за пътуване на дълго си имам кола, трябва ми нещо за барбекю разходки и fun, а там клони има предостатъчно...........за боята не ми пука особено, но виж, разпран таван ще е гадно...........Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеМекия таван няма проблеми в гората. Достатъчно здрав е. Но прекрасната лъскава боя ще пострада в гората. Не знам дали си струва да се поврежда хубавия вид на тази чудесна машина. Мотора не се чува като работи, автомата се държи супер, изобщо , като цяло е супер. Е, остана туй онуй дребно да се довърши, но е в движение нормално вече.
а що точно CJ-7, не знам - мерак
следващото в списъка е Рубикон, ма кисело още
-
Този CJ в този му вид, защо мислиш, че ще има различен вкус?Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеАми, аз по кафета не ходя, за пътуване на дълго си имам кола, трябва ми нещо за барбекю разходки и fun, а там клони има предостатъчно...........за боята не ми пука особено, но виж, разпран таван ще е гадно...........
а що точно CJ-7, не знам - мерак
следващото в списъка е Рубикон, ма кисело ощео 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
И азе смятам, че за цяло лято труд ще да се доближава до рН -то на Рубикона
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
К'во му е на вида - хубаво боядисан.................. един път вече купувах такъв, без да знам колко струва окачване, гуми, джанти, фланци и всички други "дребни" суми, дето му удвоиха стойността........ та нищо не мисля, при такива единични бройки всичко можеПървоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеТози CJ в този му вид, защо мислиш, че ще има различен вкус?
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
.
Коментар