Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CJ 7
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: CJ 7
Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеЕто го и моя красавец....сега се чудя как да го разваля
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеза тези проекти ти трябва това.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Затова ли се блъскахме цяло лято от това:
че през това:...
Да заприлича на това, което е сега?
Та да го нарежеш?
Нали си имаш син нужник, достатъчно нарязан
С този ще ходим по кафета и ще бием контри пред барчетата пред университета
По принцип знаеш мнението ми за американските недоразумения. Но това, може би е единственото америчко НЕЩО, което ми допада- има визия, има индивидуалност, класика е...
Ха вземи го оакай и негоДа беше казал от начало да лепвам уредите за рязане- вече ми е жал, вложихме чувства в този проект
П.П. Напомни ми утре да ти скъсам ушитеПоследно редактирано от borko_ruse; 09-03-14, 20:58.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе разваляй кочинката, напухани и тюнинговани СиДжеи -под път и над път, а стокови хубавци няма.....
"Това" е труп на ТиДжей, ако купиш горния СиДжей, ела да се отъркам в него, пък дано ми прихване.....е, и цена де
-
Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеНякаква ориентировъчна цена имам (долу-горе колко ми е излязло до тука) но бих искал да чуя предложения
този мек таван как реагира на клони в гората?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Мекия таван няма проблеми в гората. Достатъчно здрав е. Но прекрасната лъскава боя ще пострада в гората. Не знам дали си струва да се поврежда хубавия вид на тази чудесна машина. Мотора не се чува като работи, автомата се държи супер, изобщо , като цяло е супер. Е, остана туй онуй дребно да се довърши, но е в движение нормално вече.Samurai Gemax
Коментар
-
Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеМекия таван няма проблеми в гората. Достатъчно здрав е. Но прекрасната лъскава боя ще пострада в гората. Не знам дали си струва да се поврежда хубавия вид на тази чудесна машина. Мотора не се чува като работи, автомата се държи супер, изобщо , като цяло е супер. Е, остана туй онуй дребно да се довърши, но е в движение нормално вече.
а що точно CJ-7, не знам - меракследващото в списъка е Рубикон, ма кисело още
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеАми, аз по кафета не ходя, за пътуване на дълго си имам кола, трябва ми нещо за барбекю разходки и fun, а там клони има предостатъчно...........за боята не ми пука особено, но виж, разпран таван ще е гадно...........
а що точно CJ-7, не знам - меракследващото в списъка е Рубикон, ма кисело още
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
И азе смятам, че за цяло лято труд ще да се доближава до рН -то на Рубикона0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеТози CJ в този му вид, защо мислиш, че ще има различен вкус?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар