Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за JEEP Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване за JEEP Wrangler JK

Здравейте на всички,

Попаднах на обява в за JEEP Wrangler 3.8 и ме озадачава, че е с ръчна скоростна кутия.
    Въпросът ми е: "Възможно ли е това или има нещо нередно?". Ето и самата обява:

Благодаря предварително за мнението ви!
    Поздрави
    Последно редактирано от CarTest™; 09-03-14, 16:01. Причина: Линк

От: Запитване за JEEP Wrangler JK

http://www.um.co.za/specifications/jeep_wrangler_3_8l_rubicon_%282011%29.aspx

Според това горе е възможно.
    Последно редактирано от Yulianski; 09-03-14, 16:22. Причина: неуспешен опит за screenshot
    o888 37 63 69

Коментар

Благодаря много! Навсякъде срещах, че е само автомат

Коментар

Да, има.
        Кутията е NSG370, 6-степенна е, производство на Мерцедес е, здрава е, но съединителя не е много държелив.
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

А и не е особено здрава. По спомен максималните въртящи моменти на входа и на изхода са наполовина от автоматичната 545RFE. В момента помагам на приятел със същия 3.8 с ръчни скорости. С 35-ци на кръговите трябва първа. Така е защото тези JK които са с ръчни скорости са с предвателно число 3.21. Смяната на корона и пиньон (към поне 4.10) при това положение изисква задължителна смяна и на касетите. Въобще този вариант с ръчните скорости е най-неприятния.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
            А и не е особено здрава. По спомен максималните въртящи моменти на входа и на изхода са наполовина от автоматичната 545RFE. В момента помагам на приятел със същия 3.8 с ръчни скорости. С 35-ци на кръговите трябва първа. Така е защото тези JK които са с ръчни скорости са с предвателно число 3.21. Смяната на корона и пиньон (към поне 4.10) при това положение изисква задължителна смяна и на касетите. Въобще този вариант с ръчните скорости е най-неприятния.
            Хм, даа! За себе си окончателно съм се определил чисто емпирично в полза на автомата и ми е беше необходимо да знам точно това! Много съм благодарен! Спестявате ми голямо и неудовлетворително приключение!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X