Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд чероки оувърленд wj

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд чероки оувърленд wj

Интересувам се дали возиата на гранд чероки лимитед4.7 wj е същата като на гранд чероки оувърлвнд 4.7wj . Притесниава ме че лимитед много се клати, ,и при оувърленд ли е така че имам бебе и може да повръща а искам да си взема гранд . Благодара предварително

От: Гранд чероки оувърленд wj

Въпрос на лично усещане е според мен, но Оверланд е едан идея по-плавен в движенията си, усеща се повече като кораб и евентуално носи повече "морска болест" за по-чувствителните пасажери. Специално за wj тези без офроудското окачване возят най-добре, и в двата вариянта.

Коментар

Возя две деца, едното под годинка, в Limited - не повръщат.

Коментар

Имал съм WJ Limited и съм карал и Overland,според мен клатят еднакво и не би трябвало да имаш проблем с бебока,ще си кърти като в люлка

Коментар

Пък и ако много ти се струва ,че клати,те хората са го измислили.Сложи усилена задна стабилизираща щанга,и ако пак ти се струва,че клати,добави и едни газови амортесьори.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
            Пък и ако много ти се струва ,че клати,те хората са го измислили.Сложи усилена задна стабилизираща щанга,и ако пак ти се струва,че клати,добави и едни газови амортесьори.
            ... и от специфичното возене на WJ-я няма да остане и помен Язък!

Anyway,
            В заводски изправен вид, мисля не би трябвало да има разлика в "клатенето" при двете модификации.
            Моделите с UpCountry suspension оставям настрана (малко се съмнявам, дали всъщност UpCountry не е стандaртнатa окомплектовка за Overland...)
            Но това което исках да кажа е, че "клатенето" може да бъде за едни "катастрофа", за други "върха на удоволствието".
            Мисля че е въпрос на вътрешна нагласа. и то предварителна

btw, kojak190, бебока е възможно и да повръща, но ако го возите на покрива. Нещо, което не вярвам да направите
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
            2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

От моя бащински опит мога да ти кажа, че колкото по-клати и друса толкова по-бързо заспиват! Отделно от това след като смених това онова по окачването колата се държи на пътя много по-стабилно - Limited. Като цяло на бебоците не им e укрепнал вестиболарния апарат, но до сега не съм имал приятели или познати, които да се оплакват, че на малките деца им прилошава по време на път!
              И все пак ако държиш на това да не клати много те съветвам да се ориентираш към атомобил, които да не е с два цели моста!

Само за сведение да допълня: на тракбара му сложихме powerflex, за сега държи много яко и с много висока скорост при препядствие или накъдрено шосе е стабилен. Отделно от това клатенето е съвсем поносимо дори леко като за джип. Мисълта ми е, че люшкането до някаква степен е породено по-скоро от амортизирано окачване, а не толкова от високия център на тежеста и конструкцята на окаването на автомобила.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X