Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намерихме Jeep-аааааааааааа!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Намерихме Jeep-аааааааааааа!!!

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    hristota, тази сутрин ме зарадва още веднъж!
    Снощи се зарадвах много на добрата новина, но се промъкна нотка на съмнение, че колата е "намерена срещу откуп"...
    Сега вече сутрешното ми кафе е сладко, макар да го пия без захар.
    Е да ти е сладко кафето. Аз понеже бях казл, че ако намерим колата отказвам цигарите, та сега го пия без цигарка..........
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

имало щастие и в този живот,дано това са ти последните грижи по хубавеца,УСПЕХ.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Супер !!!!!!

Как я намери ? Къде го намери тоя паркинг, случайно ли или получи сигнал ?

Супер колега, АДСКИ много се радвам ! Честно казано не знам друг случай човек да си намери колата, когато е гепена без застраховка. Да знаеш има нещо, писано ти е да се имате с тая кола !

п.с. Сега видях поста с вестника. Е не, ти си просто НАЙ-големия късметлия, заклевам се НЯМА друг такъв случай ! Живи, здрави и безаварийно и с каско
        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Честито колега.Без цигари се свиква лесно(личен опит) ама без джип много по-трудноИ още веднъж честито
          Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
            Супер !!!!!!

Как я намери ? Къде го намери тоя паркинг, случайно ли или получи сигнал ?

Супер колега, АДСКИ много се радвам ! Честно казано не знам друг случай човек да си намери колата, когато е гепена без застраховка. Да знаеш има нещо, писано ти е да се имате с тая кола !

п.с. Сега видях поста с вестника. Е не, ти си просто НАЙ-големия късметлия, заклевам се НЯМА друг такъв случай ! Живи, здрави и безаварийно и с каско
            Обява във вестник "Телеграф"...........и се обадили в полициятя. Човека и на мен е звънял, ма не ме е намерил.Важно е да има стацоинарен темефон. Не всички искат да звънят на GSM................А и не всички имат възможност..............

Коментар

Поздравления, за намерения автомобил !
              Полицайте , не решиха ли да направят засада, в случай, че някой се появи ? Може би са преценили, че е зарязана там с цел да се намери, рано или късно. Обикновенно откраднатите, автомобили не ги оставят на затворен паркинг.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

ееееее честито. добре че си я намерил.много се радвам.
                сега земи почерпи за нова придобивка и да е на хаирлия

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Поздравления, за намерения автомобил !
                  Полицайте , не решиха ли да направят засада, в случай, че някой се появи ? Може би са преценили, че е зарязана там с цел да се намери, рано или късно. Обикновенно откраднатите, автомобили не ги оставят на затворен паркинг.
                  Май ова е била цялата работа........а ченгетата, ма хич не се зантересуваха......върнаха ми колата за няколко чаа, след сверка на номера и прочее.....и да се поравям............преписката е прекратена..........няма липси и пеочее.няма отпечатъци..................какво да тврсят повече..............

Коментар

Щастлив човек си , и късметлия !

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                      Обява във вестник "Телеграф"...........
                      Много се радвам за теб
                      никога не съм си мислил, че може да се намери така крадена кола. Определено тази кола си е била нарочена за теб...
                      След тези преживявания мога само да ти пожелая да те слуша и радва.
                      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                        Много се радвам за теб
                        никога не съм си мислил, че може да се намери така крадена кола. Определено тази кола си е била нарочена за теб...
                        След тези преживявания мога само да ти пожелая да те слуша и радва.
                        Ти виж какво можеш да направиш да помогнем на човека с алармата, зная че твоите алармаджии си ги бива.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Ти виж какво можеш да направиш да помогнем на човека с алармата, зная че твоите алармаджии си ги бива.
                          аз мога много неща ама той да се обади...
                          пратих Л.С.
                          LZ1RED

Коментар

Човече ти си вечерял с господ това е просто прекрасно.Освен алармата преправи ключалките и иключове нови.Много безаварийни КМ.
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Браво колега, голям късметлия си.

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                              ...Колата се намери по обявата вув вестник "Телеграф". На пазача на един паркиг му направило впечатление, че един зелен Джип седи вече 10-тина дни там. Погледнал номера и се обадил...
                              Ако ти се занимава, можеш да провериш кой е наемателя на паркоместото и...... да побеседвате.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Бравоооооооо
                                Ей това си е чист късмет. А дано не се налага пак да го търсиш.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X