Преминах следващо ниво
от няколко дни съм ГОРД притежател на едно бижу Вранглер 4.0!Снимки ще кача да си се похваля
.Поздрави
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И още един Вранглер YJ 4.0
Свий
X
-
От: И още един Вранглер YJ 4.0
кое точно те интересува ? То няма нищо по различно от обикновените коли.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
Здравейте, колеги!
От около месец чета форума, а и от толкова съм собственик на един Вранглер Сахара, 2005 година в оригинален фабричен вид.
Учуден и възхитен съм от информираността, компетентността и нивото на комуникация на участниците.
Със сигурност момента аз ще съм най-незапознатият тук
. 
Тъй като явно младшите участници не могат да започват нови теми, ще си позволя да Ви го представя в темата на колегата, а и няколко въпроса вече ми изникнаха.... Та ще Ви задам и тях, ще се радвам ако някои има отговори и идеи.
След поредица безсънни нощи е ясно, че ще се върви към оффроуд-доработки, макар и по-леки засега. Идеята ми, обаче, е да запазя и от естественото му очарование.
Ще се радвам ако может да ме насочите как и къде да оправя този пробит праг. В БС не успяха да намерят подобно нещо. Също така преден "рог" или накрайник за дясната страна на бронята. Спукал го е предишният собственик.
Но-сякаш най-спешно е, ако някой може, да ми каже нормално ли е да сработва компресора на климатика дори и когато съм включил на вътрешен топъл въздух. Сработва така, както би трябвало да работи и в режим Охлаждане.
Благодаря предварително!
Коментар
-
Ако е настроено парното да духа на стъклото, сигурно А/С се включва автоматично за изсушаване на въздуха...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Здравей, да ти е честита новата придобивка и да ти носи много радост!
Не се притеснявай за "поведението" на компресора- нормално е. Предполагам, че се включва когато е на позиция за обдухване на предното стъкло, това е екстра при автомобилите около и след 2000г. За съжаление не мога да ти помогна за другите два въпроса.Първоначално публикуван от NIKI_21 Преглед на мнениеНо-сякаш най-спешно е, ако някой може, да ми каже нормално ли е да сработва компресора на климатика дори и когато съм включил на вътрешен топъл въздух. Сработва така, както би трябвало да работи и в режим Охлаждане.
Успех
П.п С Тедо сме писали заедно.Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Както са писали по-горе колегите, компресорът на климатика и самия климатик /AC/ се включва в трите позиции в ляво, защото те са си обозначени със "снежинка"* и там е предвидено да е включен. Това са позициите, които се ползват за лятна експлоатация и включен AC. В останалите позиции в дясно компресорът не е включен в горните две, а в другите, в които има изобразен символ за обдухване и на предното стъкло, компресорът- AC също е включен заради режима на бързо изсушаване на предното стъкло - функция директно свързана с видимостта и безопасността на движение. Т.е. AC е включен във всички позиции, които са означени със синя стрелка.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Благодаря на всички за пожеланията и за отговорите. За снежинката ми беше ясно, но за другите позиции със стъклото изобщо не предположих, че може такъв да е замисъла на производителя.
Много теми има и отделни коментари. Мисля, че всичко изчетох, но не открих инфо какви са мостовете на тази Сахара и съответно от там до какви размери на гумите понасят. Много е писано за Чероки и за Рубикон, но за Сахара....
Идеята ми е, че машината няма да се използва за тежък оффроуд. По-скоро нещо средно като натоварване и като продължителност, и като честота. Та затова питам с какви гуми може да се оборудва без да сменям мостове.
засега
Производство 2005 г. 4,0 Бензин, ръчна кутия, на 90 000 км., ако и това има значение.
Коментар
-
А проверка по VIN няма ли да помогне за изясняване на комплектацията? Както е дал Чавдар (V93), в сайта на производителя http://www.jeep.com, в ляво на "Equipment Listing", след въвеждане на VIN-а, после на "Search" системата генерира PDF файл с пълно описание на фабричното оборудване на съответния автомобил. За моя има пълна информация за типа на мостовете, за диференциалите на предния и задния мост, предавателно число и т.н.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар