Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съвет от по-опитните

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за съвет от по-опитните

Предстои да сменям гумите на Чероки 2009 г. - каране 60% асфалт, 40% извън...
    Моя за съвет: дали да са BFoodrich All Terain A/T или Wrangler /SA ?

От: Молба за съвет от по-опитните

Има си раздел за гуми и можеш да попрочетеш там !

Коментар

Благодаря! Все пак е отговор...

Коментар

БФГ АТ според мен е Гумата.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          БФГ АТ според мен е Гумата.
          ... ако основното ти изискване е да се износва по-бавно. Иначе човек може да обърне внимание и на по-добри гуми.
          Лично аз определено предпочитам продукцията на Goodyear или Toyo през тази на BFG.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Правени са доста сравнения по чуждите форуми, ако не те плаши английския език: https://www.google.bg/search?q=wrang...d+to+bfg+at+ko
            Аз имам Jeep Liberty 2004 г. и с BFG А/Т направо "се родих", преди това се занимавах със смяна летни-зимни гуми два пъти годишно и имах проблеми по черни пътища, сега бръмча целогодишно и навсякъде с тях. А Grand Cherokee-то ми беше с Wrangler SA, но много износени - явно яко въртяни, палени или не знам какво беше правено с тях, но от протектора можеше да си чоплиш с пръст и да си късаш парченца Махнах ги много бързо и затова нямам впечатления от тях. Сложих Toyo Open Country А/Т, които обаче за 10 000 км. видимо се поизносиха, за разлика от BFG - не мръднали за 20 000 км. Но пък си ги юркам понякога и с 200 км/ч., пък BFG-то го дават с индекс S за по-кротичко каране.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              ... ако основното ти изискване е да се износва по-бавно.

.
              Не само поради бавното износване. Впечатлява бавното остаряване на каучука, макар да ги карам целогодишно! И всетеренно. И не се пробиват или бомбират лесно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X