Бихте ли ме информирали дали Quadra Drive системата е включена в стандратната окомплектовка на Jeep Grand Cherokee Limited 2,7 CRD модели от 2001 до 2003 година или се явява опция?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Quadra Drive включена ли е в стандартната окомплектовка на Grand Cherokee Ltd 2,7 CRD
Свий
X
-
До: Quadra Drive включена ли е в стандартната окомплектовка на Grand Cherokee Ltd 2,7
Първо темата не е за тук а за подфорум JEEP, моля модератора който има права да я прехвърли там, и второ Куадра Драйв е комплектация а не трансмисияДемек е задължителна при Лимитед и Овърланд, и опционална за Ларедо.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
До: Quadra Drive включена ли е в стандартната окомплектовка на Grand Cherokee Ltd 2,7
Най-просто казано има три самоблокиращи диференциала.
http://www.wjjeeps.com/tcases.htm
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
Благодаря за разяснението.
Коментар
-
Здравейте! Нов съм в този форум. Харесал съм си Гранд Чероки Ларедо, декември 2002г, 2.7CDI, без кожен салон, TV,DVD, навигация/ дали работи в Бг?/ в mobile.bg. Джипа се намира във Варна, 18500лв, на 130000км, купен от сервиз на Мерцедес в Италия. Интересното, е че до скоростния лост пише Quadra drive, а доколкото ми е известно, на Ларедо не се монтира /имаше във форума линк на английски на кои модели какво се монтира/. Как да го разбера с каква окомплектовка е и може ли да се вярва на релефния надпис до скоростния лост. Ако може без да се вдига на подемник. И друго- реалните километри излизат ли на диагностика? Ако взема VIN-а дали ще може да се провери тук?Благодаря!
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiangeorgiev Преглед на мнениеЗдравейте! Нов съм в този форум. Харесал съм си Гранд Чероки Ларедо, декември 2002г, 2.7CDI, без кожен салон, TV,DVD, навигация/ дали работи в Бг?/ в mobile.bg. Джипа се намира във Варна, 18500лв, на 130000км, купен от сервиз на Мерцедес в Италия. Интересното, е че до скоростния лост пише Quadra drive, а доколкото ми е известно, на Ларедо не се монтира /имаше във форума линк на английски на кои модели какво се монтира/. Как да го разбера с каква окомплектовка е и може ли да се вярва на релефния надпис до скоростния лост. Ако може без да се вдига на подемник. И друго- реалните километри излизат ли на диагностика? Ако взема VIN-а дали ще може да се провери тук?Благодаря!
Ами джипа е във Варна, също има и Балканстар във Варна, така че проблем с ВИН-а и комплектация е решен.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар