Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка MOPAR ATF+4 MOPAR NV-247 от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поръчка MOPAR ATF+4 MOPAR NV-247 от САЩ

За двигателите е горе долу така.За АСК и диференциалите с ограничено приплъзване хич не е така.Различните антифрикционни и противопенни добавки са вложени в различен процент ако и да ги има едни и същи в различни масла.Да може да се долее а сигурно може и да се кара с изцяло сменено с друго масло.Друг е въпросът как ще се отрази на ресурса на агрегата.За двигателите и АСК на мерцедес никой не търси масла Мопар.Същото е положението и с двигателят на VM.Аз лично мисля да сменям маслата по трансмисията с мопарски,тези в диференциалите с кастрол или тутела плюс адитив,а маслото в двигателят с Yasso.Всеки сам си прави цивилизационният избор.
    BMW X6

Коментар

Кораба с контейнера е акостирал в Бургас. Към края на тази седмица маслото ще е в София.
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Маслата са налични в София, ще разпратя тези които са си ги платили. Доста хора ми писаха в началото и после спряха....
        Има допълнителни :
        MOPAR ATF+4 - 25лв./кварта
        MOPAR NV 247 - 50лв/ кварта
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Точно навреме я виждам темата!!!
          Жоре, запазвам на 1000% 3 бутилки Мопар 247
          За по-късно мисля да взема още 4-5л АТФ +4
          От къде да мина да ги взема?
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
            От къде да мина да ги взема?
            Аз днеска ходих да ги взема и... се разминахме. Жоро, ако имаш още да пращаш на някой по "Еконт", би ли ми пратил моите за моя сметка от единия край на София до другия, че с тия повсеместни ремонти... егати безсмисленото пътуване днеска му ударих Пращам ти на ЛС данни за офис на "Еконт".
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Разбрахме се с колегите.
              Има останали към 20 литра АТФ и 8 за раздатката Нв247.

тел. 0897818449

Коментар

Да питам колко пари струват филтрите и гарнитурата за картера и от къде да ги взема че днес ми забиха пакетна цена 120лв и гледах умно 1-2 минути та чак се отказах да търся по други габровски магазини.
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                  Да питам колко пари струват филтрите и гарнитурата за картера и от къде да ги взема че днес ми забиха пакетна цена 120лв и гледах умно 1-2 минути та чак се отказах да търся по други габровски магазини.
                  Гледах ги скоро във Вестауто, по-евтини бяха със сигурност.
                  Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                  Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

В рокауто комплекта е към 25-30$ без доставка. Така че нормална цена тук с надценка на прекупвача предполагам е около 80-90лв.

тел. 0897818449

Коментар

Благодаря! Аз също разгледах в рокауто и видях цени от 9-45$ за различните марки.Просто 120лв ми се видяха твърде много и прецених че ми сапунисват въжето...Сега намерих и се обадих във Вестауто и цената там е 90лв.
                      BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X