Здравеите колеги ЧЕСТИТА 2014 ГОДИНА нова година нов проект

.След дълги безсънни нощи размисли и страсти
в избора на основа за направата на траялка се спрях на JEEP XJ.Но понеже XJ няма шаси а на мен ми се иска да е на шаси а допълването на проекта с WRANGLER ще го оскъпи безсмислено реших да да съчетая JEEP CHEROKEE VS SJ SUZUKI SAMURAI.И така в общ план купе и шаси от SUZUKI SAMURAI а мостове двигател скорости JEEP XJ.Окачването ще бъде тръбно с коиловари или аершокове поне 14 инча.
След дълго издирване на долу горе добро технически и финансово състояние набавихме JEEP XJ 4000L 1994g с 242 раздатка
и SUZUKI SANTANA нов внос италия
Следащите важни неща за стартиване на проекта са гумите и окачването.
Имам няколко въпроса които малко ми куцат към по компетентните колеги в форума;
1-какъв размер да бъдат гумите имаики предвид предния мост DANA-30 и задния DANA-35 за да се избегнат постоянните смени на строшени дифове 33.12,5.15 -или-35.12,5.15 знам че има доста колеги които карат с такъв размер гуми като марка и шарка на гуми сам се спрял на FEDIMA -SIROCOO
2-Окачването кое ще е по добре да се ползва коиолвари или аершокеве.Доколкото сам запознат за коиолварите трябва да се изчислят витките и твърдоста на пружините спремо тегото на джипа и от къде мога да ги купя че гледам само в американски саитове ги ще сам много благодарен ако някои садеиства за намирането им.
Това е за сега премат се критики и савети
отивам да бачкам че като гледам доста работа има тези дни почват и снимките

След дълго издирване на долу горе добро технически и финансово състояние набавихме JEEP XJ 4000L 1994g с 242 раздатка

и SUZUKI SANTANA нов внос италия

Имам няколко въпроса които малко ми куцат към по компетентните колеги в форума;
1-какъв размер да бъдат гумите имаики предвид предния мост DANA-30 и задния DANA-35 за да се избегнат постоянните смени на строшени дифове 33.12,5.15 -или-35.12,5.15 знам че има доста колеги които карат с такъв размер гуми като марка и шарка на гуми сам се спрял на FEDIMA -SIROCOO
2-Окачването кое ще е по добре да се ползва коиолвари или аершокеве.Доколкото сам запознат за коиолварите трябва да се изчислят витките и твърдоста на пружините спремо тегото на джипа и от къде мога да ги купя че гледам само в американски саитове ги ще сам много благодарен ако някои садеиства за намирането им.
Това е за сега премат се критики и савети

Коментар