Здравейте колеги.След продажбата на така верния Галопер от една седмица съм горд собственик на ГРАНД 2.7 ЦРД.Джипката ми харесва страшно много(в сравнение с галопера).Но имам проблем с парното(духа хладко),попрочетох тук там за тези прословути клапи и реших да разглобя кутията да ги видя.След свалянето на жабката установих че някой преди мене е отрязал кутията и клапите са подменени с метални заедно със щифтовете и си работят идеално.При нормално загрял мотор пипам входа и изхода на радияторчето и двата маркуча са еднакво топли но мисля че не достатъчно.Въпроса ми е има ли някакъв ел.клапан който определя количеството антифриз към радияторчето на парното или самото радияторче е запушено?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD
Свий
X
-
От: Проблем парно ГРАНД 2.7 CRD
Първоначално публикуван от lubeto Преглед на мнение.Въпроса ми е има ли някакъв ел.клапан ...0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от lubeto Преглед на мнениеили самото радияторче е запушено?
Коментар
-
Точно се оказа запушен радиятор на парното.След хубаво продухване и промиване с препарат за канали ТОПЛОТО ДОЙДЕ.От днес вече си е лично моя и по документи.Остана смяна на обтяжната ролка на пистовия ремък и нещо днес спряха да ми работят мигачите (авариините си бачкат)
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoian_75 Преглед на мнениездравейте. нав съм в този сайт. за също съм горд собственик на чероки. искам да попитам дали някой има моторче което се намира под жапката
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoian_75 Преглед на мнениеЗдравейте. Нов съм в този сайт. Аз също съм горд собственик на чероки.Искам да попитам дали някой има моторчето което се намира под жабката
Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнениеВ една морга наблизо имат.......
Ако имаш кристална сфера да отгатваш това онова, моля услужи ми да пусна едно тото0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Дядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал
Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнениеВ една морга наблизо имат. Искаш ли да попитам за цена?Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-12-13, 18:21.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoian_75 Преглед на мнениеДядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
От: Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD
Първоначално публикуван от stoian_75 Преглед на мнениеДядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
От: Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD
Първоначално публикуван от lubeto Преглед на мнениеСледващо питане от мен.При мен се оказа че докато джипа е студен няма мигачи има само авариини,като загрее всичко си бачка. Става въпрос за WJ 2.7 CRD.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар