Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD

Здравейте колеги.След продажбата на така верния Галопер от една седмица съм горд собственик на ГРАНД 2.7 ЦРД.Джипката ми харесва страшно много(в сравнение с галопера).Но имам проблем с парното(духа хладко),попрочетох тук там за тези прословути клапи и реших да разглобя кутията да ги видя.След свалянето на жабката установих че някой преди мене е отрязал кутията и клапите са подменени с метални заедно със щифтовете и си работят идеално.При нормално загрял мотор пипам входа и изхода на радияторчето и двата маркуча са еднакво топли но мисля че не достатъчно.Въпроса ми е има ли някакъв ел.клапан който определя количеството антифриз към радияторчето на парното или самото радияторче е запушено?

От: Проблем парно ГРАНД 2.7 CRD

Първоначално публикуван от lubeto Преглед на мнение
    .Въпроса ми е има ли някакъв ел.клапан ...
    По скоро не.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нормално загрелия мотор е на 95 градуса. И преди да ги достигне горния маркуч на радиатора трябва да е напълно студен.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
      Suzuki Grand Vitara 1.6
      LZ1ZPM

Коментар

Щракни с телефона една снимка на стрелката с температурата на антифриза, дето е на таблото, когато е "нормално загрял" според теб и дай да видим.
        WG 2.7 CRD

Коментар

при нормално загрял двигател и работещи клапи и термостат??? на мен единствено ми хрумва запушен радиатор на парното...

Коментар

или самото радияторче е запушено?
            Що не го продухаш? Може да е само малко въздух вътре който пречи да идва топлото.

Коментар

Точно се оказа запушен радиятор на парното.След хубаво продухване и промиване с препарат за канали ТОПЛОТО ДОЙДЕ.От днес вече си е лично моя и по документи.Остана смяна на обтяжната ролка на пистовия ремък и нещо днес спряха да ми работят мигачите (авариините си бачкат)

Коментар

здравейте. нав съм в този сайт. за също съм горд собственик на чероки. искам да попитам дали някой има моторче което се намира под жапката

Коментар

Първоначално публикуван от stoian_75 Преглед на мнение
                  здравейте. нав съм в този сайт. за също съм горд собственик на чероки. искам да попитам дали някой има моторче което се намира под жапката
                  В една морга наблизо имат. Искаш ли да попитам за цена?

Коментар

Здравейте. Нов съм в този сайт. Аз също съм горд собственик на чероки.Искам да попитам дали някой има моторчето което се намира под жабката
                    Рядко неграмотно

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
                    В една морга наблизо имат.......
                    .....на "Чероки" под жабката е само вентилатора на парното. На "Гранд чероки" зад жабката са моторчетата на клапите на климатроник, а под - вентилатора
                    Ако имаш кристална сфера да отгатваш това онова, моля услужи ми да пусна едно тото

Коментар

Дядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
                      В една морга наблизо имат. Искаш ли да попитам за цена?
                      много ще съм задължен
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-12-13, 18:21.

Коментар

Дядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал
                        Помогнал съм ясно и на български. Уточни модел и кой ел.двигател!

Коментар

От: Проблем с парно на ГРАНД 2.7 CRD

Дядо Владо нямаше ли да е по лесно да помогнеш, а не коментираш как съм писал ...
                          Има една дребна подробност. За да получиш полезни отговори, трябва да зададеш правилно въпроса. Та, така. Темата е за Гранд Чероки WJ. Твоето питане за какъв автомобил е? Чероки или Гранд Чероки? Щото има едни разлики между различните автомобили. И за да ти помогне човек, първо трябва да е наясно за какво питаш. Ей това ти е казал човекът.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Следващо питане от мен .При мен се оказа че докато джипа е студен няма мигачи има само авариини,като загрее всичко си бачка. Става въпрос за WJ 2.7 CRD.

Коментар

Следващо питане от мен .При мен се оказа че докато джипа е студен няма мигачи има само авариини,като загрее всичко си бачка. Става въпрос за WJ 2.7 CRD.
                              Лош контакт или студена спойка някъде.........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X