имам странен шум при натискане на спирачката- гранд чероки 1998г,4.0!!!получава се едни глухо пукане при натискане ,а понякога шума се появява без причина и най вече при изкачване на наклон и то на равен път и изчезва ако чукна спирачка!!!!!!!звукът се появява и само леко да докосна педала на спирачката без де факто да намалявам и го има при всяко докосване на педала -само докосване без да съм натоварил ходовата част !!!!!!имам преглед на ходова част без да се установи каквото и да е било!!!нямам луфтове !!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СТРАННО ЧУКАНЕ!!!
Свий
X
-
От: СТРАННО ЧУКАНЕ!!!
Колега, тук не се толерира писането с големи букви - приема се като викане-крещене!
По въпроса ти, причини много, на мен ми се е случвало при спиране и при потегляне да пука, оказа се шарнир, може да имаш и отлепена накладка... Погледни на канал, и почни да проверяваш за всякави луфтове по предницата, или се обади на Дядо Владо, потърси и напиши в профила си откъде сте, за да ти се помогне.
п.с. До CarTest, писали сме едновременно..
Коментар
-
Подобно чукане + скрибуцане и всякакви гадни звуци, описано тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153909 се излекува със смяна на водачите на накладките. Проблем е намирането на въпросните водачи. Чаках стъкмяване на контейнер от САЩ от участници във форума, иначе доставката им излизаше златна... Смених и накладките с качествени.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеПодобно чукане + скрибуцане и всякакви гадни звуци, описано тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153909 се излекува със смяна на водачите на накладките. Проблем е намирането на въпросните водачи. Чаках стъкмяване на контейнер от САЩ от участници във форума, иначе доставката им излизаше златна... Смених и накладките с качествени.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар