Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на JEEP GRAND 2.7 CRD 2003-5 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на JEEP GRAND 2.7 CRD 2003-5 год.

Здравейте колеги.Реших и аз да вляза в отбора на GRAND-овете.Насочил съм се към този модел,защото ще се ползва и за возене на бебето - ще трябва място демек,а и не искам зимата да се излагам.Та на въпроса мисля за това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9635001o.jpg
Прегледи:1
Размер:67.7 КБ
ID:6037476

Име:9634998o.jpg
Размер:66.5 КБ
ID:6037475

Име:9635007o.jpg
Размер:94.2 КБ
ID:6037477

Име:9634995o.jpg
Размер:87.5 КБ
ID:6037474

Име:9634991o.jpg
Размер:87.8 КБ
ID:6037473

Събирам мнения що за приключение ме очаква и на кое да обръщам внимание при покупката.Как да пробвам 4х4 то и други такива.
    За разхода - основно извън града ще се кара и не напоследно място подръжката.
    Другата ми мисъл е за NISSAN MURANO 3.5 ама много екзотично ми изглежда,а не ми се дават пари на сляпо.

Благодаря предварително.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-13, 17:23. Причина: cars.bg

От: Покупка на JEEP GRAND 2.7 CRD 2003-5 год.

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
    Здравейте колеги.Реших и аз да вляза в отбора на GRAND-овете.Насочил съм се към този модел,защото ще се ползва и за возене на бебето - ще трябва място демек,а и не искам зимата да се излагам.Та на въпроса мисля за това:
    Събирам мнения що за приключение ме очаква и на кое да обръщам внимание при покупката. Как да пробвам 4х4 то и други такива.
    За разхода - основно извън града ще се кара и не напоследно място подръжката.
    Другата ми мисъл е за NISSAN MURANO 3.5 ама много екзотично ми изглежда,а не ми се дават пари на сляпо.

Благодаря предварително.
    Моите 5 стотинки.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-13, 17:24.
    WG 2.7 CRD

Коментар

Понапудрен е!За тия 135 000 забрави...Се си мисля,че 2003г е с кръгли халогени,поне на моя са кръгли.Сменен е педала на спирачката,със "спортен",явно има защо!Вдигаш пластмасовия капак на мотора и почваш да се дзвериш да видиш нещо:пушек,нафта...Не е много удобно.Цялостен преглед при Дядо Владо.Гори от 9 до 11/100км.От там насетне е късмет!Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
        Моите 5 стотинки.
        В смисъл....

Коментар

В смисъл....
          Виж удебелените линкове в цитатът ми.
          WG 2.7 CRD

Коментар

MymoLinori - my 5ct: внимателно прочети линковете, към които те насочва imarh!
            Може би една от най-удачните селекции, другото са повечето частни случаи, а от такива никой автомобил не е застрахован.
            Също така можеш да обходиш постовете на imarh . Също много обстойни, без излишна еуфория, но и без ненужен нихилизъм към модела.
            Моето лично мнение е че тази изглежда много добре, няма значение точно коя година е, важно е в какво състояние е колата.
            Успех, нещо ми подсказва че ще си направиш изключително приятен подарък за Нова Година! Гледам, и аватара осъвременен... ма знае ли човек?!
            Стискам палци!

btw, нали знаеш че това navi е неизползваемо в България?

btw" - ти па! Мурано... може (евентуално), но не и в това сравнение
            Последно редактирано от lordoff; 14-12-13, 16:47.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
            2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
              Виж удебелените линкове в цитатът ми.

МЕРСИИИИИ - дано уцеля на нещо - тук има още един - линка cars.bg
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-12-13, 17:25. Причина: cars.bg

Коментар

"Тук" може и да има още много, но... гледам не си от вчера във форума. Какви са тези линкове човече???
                Щото ако се окаже, че си рекламираш обявите... много ще се ядосвам за всеки ред, който съм ти постнал в ***** тема...
                Последно редактирано от lordoff; 14-12-13, 20:04. Причина: добавка мнение
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
                  "Тук" може и да има още много, но... гледам не си от вчера във форума. Какви са тези линкове човече???
                  Щото ако се окаже, че си рекламираш обявите... много ще се ядосвам за всеки ред, който съм ти постнал в ***** тема...
                  Не съм от вчера така е,но с GRANDA съм бос и търся помощ от приятел.Поствам линковете за консултация с по запознати от мен.И през ум не ми е минавало за реклама.Искам да не направя грешка с возилото.

Коментар

Най-добият вариант според мен е да вземеш с теб някой, който кара такъв гранд от поне половин година и с него да набележите 1-2-3 екземпляра. След това по ред на номерата ги карате в сервиз, в който той ти предложи и за този, за който ти кажат, че е в най-добро състояние - хвърляш се смело напред. Останалото е божа работа. С картинки по интернет никаква представа за колата не можеш(и ние също) да добиеш. Трябва си обикаляне, гледане и сравняване. Аз обикалях може би 2 месеца и прегледах 15 екземпляра сигурно преди да избера МОЯТ.
                    WG 2.7 CRD

Коментар

....Искам да не направя грешка с возилото.
                      Звънни
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X