Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно Митата на Американските Автомобили

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно Митата на Американските Автомобили

Здравейте
    решил съм да сменям машината и съм се ориентирал към Гранд Чероки с двигател 4.0 или 4.7 след 99 година
    имам няколко доуточняващи въпроса
    1 каква е разликата между Гранд с двигател 4.0 преди и след 99 година - става дума за двигателя дали е еднакъв
    2 колко пари са ми митата и акцизите и изобщо всичко което трябва да се плати ако машината се закупи от Германия
    3 Какви документи трябва да има за да може да се регистрира в България - до колкото разбрах някои машини не могат да се регистрират в европейският съюз

Благодаря предварително
    BMW X6

До: Относно Митата на Американските Автомобили

Тая тема не е точно за тук, има тема за вноса на автомобили от европата. Накратко ще обобщя - мита никакви не се полагат. Акциза на 4.0 е около 5000левчета (ужас, аз с Вранглера минах през това), на 4.7 значително повече, изчислява се на база конски сили и е над десет бона. Двигателя е един и същи преди и след 1999 и е може би най-дългоупотребявания двигател в Крайслер, води началото си от 60-те години. Определено е добър за Чероки и Вранглер, но за Грандовете вече идва слаб. 4.7 е доста по-модерен и пъргав агрегат, можеш да питаш колегите които карат такива как върви, хем при условие че тяхните не са НО (но пък там акциза не ми се мисли какъв ще е). Това накратко, ползвай търсачката.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X