Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки 2.5 i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чероки 2.5 i

Здравейте колеги, почти не срещам информация за тоя модел 2.5i 1998-1999 един познат ми е намерил такова зад граница и може да ми го докара скоро и нямам много време да разчепкам целия форум ще ме посъветвате ли за плюсове и минуси на това чероки? рибар съм трябва ми да ме вади по кален черен път от язовира не да гази коловози и превзема планини е разбира се и за зимата в градски условия по технически данни доста сериозен разход му дават до 15 бензин градско колко би ми коствала първоначлната профилактика и кое е задължително да се направи при покупка благодаря ви
    Landrover Discovery 300TDI 1998

От: чероки 2.5 i

Със здраве

Коментар

това не помага в избора колега или ме откажете или поощрете

Коментар

Няма как да те поощрим или откажем , потърси с търсачката .Във форума има доста информация за марката Jeep. За това кои двигатели стават и кои не толкова.И не можеш да очакваш нещо без ти самия да си направиш труда да прочетеш.
        Ford Bronco II 2.9 V6
        Уаз 469Б
        Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
        0899846606

Коментар

Първоначално публикуван от freon Преглед на мнение
          това не помага в избора колега или ме откажете или поощрете
          Според мен помага и ще ти кажа защо- има сравнение с други двигатели слагани на черока и ако си я прочел внимателно сега ще имаш идея, какви горе долу характеристики има...сега остава да намериш някакъв, черок, да го покараш, да видиш как върви и да прецениш спрямо двигателя с който е дали искаш и можеш да си позволиш точно такъв и да се ориентираш спрямо него къде се намира 2.5i и дали ще удовлетвори твоите изисквания.

Успех!
          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
          Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Илко ровя вече няколко дни във форума (когато имам време) извинявай но пробвай да напишеш чероки 2.5 бензин на какъвто и да е език и да видиш колко ще ти помогне! зора ми е че джипа е конкретно този модел и трябва утре да реша да ми го карат или не не искам да сравнявам с други модели а някой с такъв точно джип или поне сблъсквал се с такъв да ми даде отзиви това е който иска да помогне ще помогне а взема ли го то е ясно че със или без търсачка ще преровя всичко писано във форума благодаря за помощта.

Коментар

Ако имаш парите взимай го, стига човека дето го докарва да му вярваш. Мен ме устройва като динамика и разход на газ. Здрави катъри са.

Поздрави !
              п.п. нищо не казваш - защо ти е джипката ?

Коментар

Колега това са все теми в които има за 2.5 ако не си ги прегледал хвърли един поглед може да има нещо полезно.
                А както е казал колега ако имаш доверие на човека взимай го , за това което го искаш ще ти свърши работа..Все пак не може да очакваш от Jeep да гори като лека кола 7-8 на сто било то газ или бензин.Ако е изгоден не го мисли и си го харесал не го мисли.Жена и кола са на късмет

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=62655

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=56728
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=2917
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=29848
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=140825
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=23579
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170621
                Ford Bronco II 2.9 V6
                Уаз 469Б
                Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
                0899846606

Коментар

Благодаря ви колеги особенно на Илко за линковете някой от тях бях успял да изровя и сам, но доста други не бях намерил. Може би наистина са в архив, а там не съм влизал. Сега остана да се реша да го взема и да не се е отказал продавача вече ще попишем пак ако се сдобия с машината

Коментар

Привет.
                    Ето малко инфо от мен и дано да е по-скоро от полза . Аз имам от няколко месеца Cherokee 2,5i; 127 коня; 1997г. Джипът е с монтирана обикновенна газова уредба и в Софийските задръствания разходът ми е около 22л./100км. Извънградско при около 100 км/ч ми дава около 15л./100км. Тези стойности са за газ. Случва се да го карам и на бензин , като динамиката е същата. Данъкът му е 120 лв. за година. Не е "бързолет", но това не би трябвало и да се очаква при тези параметри. Частите са му доста евтини по моите разбирания, като има избор от магазини, а и не съм срещал нещо дефицитно. Моята е абсолютно стоков вариант (въртят се мераци това да се промени малко). Сложил съм й гуми с размер 235/75х15, което прецених че е максимумът за този й вид. Не съм я тормозил в сериозни условия, но съм влизал в няколко реки, малко калищаци, в гори също. Нямам оплаквания от колата. Даже се усещам, че понякога я заглеждам с повече любов от жената . На мен ми допадат ръбатите й форми, много. Вътре ми е достатъчно широка за малко семейство.
                    И аз четох доста за нея. Основно след като я купих . Не смятам, че в този модел и кубатура има нещо сбъркано или недостатъчно, за да се нарече колата джип. Мисля, че ако изключим някои фрапантни конструкторски грешки (по принцип говоря, не за конкретния модел/марка естествено) няма модел, който да е задължително много зле. Това при положение, че е поддържан поне нормално автомобилът. Ако е каран без масло и вода е друг въпрос. И с едно наум, че всеки модел има определени параметри и се експлоатира при определени условия...Отнесох се нещо.
                    С две думи: към този момент, аз много си харесвам колата.

Коментар

доста сериозен разход споменаваш това не ме ентусиазира но аз ще му въртя по 1000-2000 км на година ако не беше този мерак да карам джип знам че ще кажете за такъв пробег че не си заслужава покупката

Коментар

И аз много си харесвам моя... разходът с инжекцион се движи около 14-15 газ, смесено - има и градско, и малко извънградско и малко гора. Дори като го взех в началото София-Видин-София ми даде 11.8 газ, ама това беше експеримент колко може да се свали (но без да се изпада в екстремности за икономичност - нормално каране). Оттогава се увеличава по малко но постоянно - сигурно е заради туристическите обувки
                        Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Ако ме питаш мен, един Джип никога не е излишен. Кеф цена няма! Аз в момента се заглеждам по Гранд след 2000, за жената . То това "болният мозък" вирее само на високо...

Коментар

хаха браво джентълмен за жената гранд за теб малкия брат Мисля си че тоя разход ти идва от обикновенната газова. С инжекцион ще спадне доста съдейки по моя форд, както беше с обикновенна и след като му сложих инжекцион, все пак мотора е многоточков горивен инжекцион не е нито карбуратор нито моно. Но и друго има спомена градско в София там с тия задръствания половината ти градско вероятно е бумкане на място и разхода е по-скоро на час не на км. А мерака ми е да го пробвам как катери кално черно баирче. Пък да видим дали ще се сдобия с такова нещо все пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X