Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep cherokee 2.4I газов инжекцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• jeep cherokee 2.4I газов инжекцион

Колеги, имам от преди регистрация във форума но не бях влизал скоро. Причината да го направя сега е тъй като наскоро разбрах че мой колега си продава джипа или по-точно джипа на баща му. Джипа е марка и модел Jeep Cherokee 2.4I с газов инжекцион. 2002 г. с десен волан и на 66 000 мили. Закупен е от Англия на 20 000 мили той е втори собственик. Джипа ми го дава за 5000 лева, а ако го взема и с 4 чисто новии зимни гуми йокахома.. за 5 и 200 -300 лева. Та въпроса ми е като напред в материала да ми дадете съвет дали си заслужава покупката. Относно техническото състояние на джипа Колегата ми ме увери че е напълно изправен без никакви скрити дефекти сменял е по него само консумативи. Самия джип е в отлично състояние без забележки по въъншния вид и интериор. мисля че е парт тайм, вози стегнато малко твърдо, но на мен ми харесва. Склонен съм да му вярвам за това, което казва на джипа все пак всеки ден сме заедно и вярвам че не би ме подвел, те имат и други коли и като съде по тях се грижат добре за автомобилите си. Тъй като при нас не се срещат много такива джипове ме интересува чисто технически здрави джипки ли са това, намират ли се части за тях и на поносими цени. Показват ли някакви особени дефекти тези джипове и в частност този двигател, за какво трябва да гледам дали е в изправност като оглеждам джипа.
    Между другото съм от гр. Петрич, а колегата е от гр. Сандански. Семейството ни се занимава и със земеделия и затова отчасти ще се ползва джипа- става ли за по-тежка експлоатация, и за товарене. Разгледах джипа знам че няма много пространство, но все пак със сваляне на задните седалки се постига определено пространство. Също искам да попитам за разхода горе долу с газовия инжекцион какъв ще е . Колегата сподели, че разхода на газ извънградско бил 10 на 100, а градско 15 на 100, дали е постижимо това. Голям проблем ли е това че май джипа е парт тайм? Няма да го ползвам за тежък оффроад. Благодаря за отделеното внимание и ще чакам отговорите ви с интерес

От: jeep cherokee 2.4I газов инжекцион

Благодаря за отговорите

Коментар

Колата е здрава като сглобка и ходова част. Вози твърдо и не се разбива. Двигателя е лаком и си похапва, за разхода на газ не те е подвел много и да не гори 15 ще гори не повече от 18 личен опит. Но и пиклива витара да купиш и тя гори 13-4 тъй, че е се в г*з. За товаране определвно става, товарил съм 25 бали цимент от 25 кила, никакъв зор. Това, че е парт тайм е без значение предвид това за което ще го ползваш. Ако не вярваш, накараи го да те повози в по тежък терен. Има метални кори под колата тъй, че няма какво да те притеснява.

Коментар

Първоначално публикуван от animall Преглед на мнение
        Има метални кори под колата тъй, че няма какво да те притеснява.
        Не бъдете сигурни, че има. Водят се "екстра", вкл. и куки за теглене може да няма.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А може и да си прав, че е така защото приятел има такъв без брони а аз мислех, че ги е махнал. Иначе е перфектна машинка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X