Колеги, споделете какъв е разхода на гориво на дизелите. От какво зависят и има ли начини за намаляване на разхода?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на гориво на 2.7 crd
Свий
X
-
От: Разход на гориво на 2.7 crd
Първоначално публикуван от valls Преглед на мнениеКолеги, споделете какъв е разхода на гориво на дизелите. От какво зависят и има ли начини за намаляване на разхода?Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
-
Добро утро,колега!Аз карам 2.7 CRD.Разхода се движи м/у 9.0 и 11л/100км.Ако го "къткаш" си в ниските стойности...Карам в провинциален град,без светофари,задръствания и т.н.А,и джипа е "чипнат"!Толкоз от мен.Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеИ какво му харесвате на това, терното с допотопния 2.7 тди дава същият , че и по- добър разход-е , естествено на задно..
Между нас да си остане колега, но ако това беше основния критерий за избор на автомобил,
отдавна всички щяхме да караме Smart... btw, не съм сигурен дали примера е удачен, но нещо подобно
п.с. "терно" най-вероятно е Терано, нали?Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар
-
Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеНе е ли странно , че значително по-модерен дизелов двигател , със същият обем има същият разход като на архаичния предкамерен мотор .Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеМоже да е същия разход , но мощността е в пъти повечеВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар