Колеги, споделете какъв е разхода на гориво на дизелите. От какво зависят и има ли начини за намаляване на разхода?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на гориво на 2.7 crd
Свий
X
-
От: Разход на гориво на 2.7 crd
Голяма тема....Първоначално публикуван от valls Преглед на мнениеКолеги, споделете какъв е разхода на гориво на дизелите. От какво зависят и има ли начини за намаляване на разхода?
Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
-
Добро утро,колега!Аз карам 2.7 CRD.Разхода се движи м/у 9.0 и 11л/100км.Ако го "къткаш" си в ниските стойности...Карам в провинциален град,без светофари,задръствания и т.н.А,и джипа е "чипнат"!Толкоз от мен.Поздрави!
Коментар
-
Явно, всичко останало, което в "терното" липсваПървоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеИ какво му харесвате на това, терното с допотопния 2.7 тди дава същият , че и по- добър разход-е , естествено на задно.
.
Между нас да си остане колега, но ако това беше основния критерий за избор на автомобил,
отдавна всички щяхме да караме Smart... btw, не съм сигурен дали примера е удачен, но нещо подобно
п.с. "терно" най-вероятно е Терано, нали?
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар
-
Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнениеНе е ли странно , че значително по-модерен дизелов двигател , със същият обем има същият разход като на архаичния предкамерен мотор .А конете си искат зобПървоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеМоже да е същия разход , но мощността е в пъти повече
Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар