То в Балкан-стар добре, че я няма, щото като знам как използваха и продаваха съвсем неподходящи масла, особенно за диф...а, и цените са им...!Инак са едни устати отворковци-остави се!
Не може ли да използваш масло Кастрол за ЛСД-дифове, например?
Можеш да провериш в Скорпионите (проверен и доверен магазин), Вест Ауто(също добър източник) или chastiJeep.com (непроверен, но имат интересни неща).
btw, не бих ползвал само масло за дифове с LSD, па макар и да е упоменато от производителя, че е с такова предназначение.
Според мен добавката е задължителна поне за моя автомобил. Всеки сам си преценява риска...
... btw, не бих ползвал само масло за дифове с LSD, па макар и да е упоменато от производителя, че е с такова предназначение.
Според мен добавката е задължителна поне за моя автомобил. Всеки сам си преценява риска...
На твоя автомобил спокойно можеш да му слагаш и шарена сол в маслото.
Да не стане циганска баница?!
Не съм сигурен дали разбрах шегата
Може ли joker, понеже наивно очаквам всеки ред да е безценен съвет...
Имам един тъп въпрос: Откъде знаеш какво става като към масло за LSD (т.е. с фабрично поставени от производителя добавки), сипваш още добавка за LSD? То хубаво има един лаф "Колкото повече, толкова повече", ама все пак?
Едва ли е тъп въпроса ти.
Не знам какво става. Чета във форума, чета wjjeep, чета jeepunlimited, и накрая се доверявам на хората,
при които съм откарал машината за дискутираната манипулация.
Всъщност наистина, какво става?
Теоритично би трябвало да влоши параметрите на маслото, или?
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Точно това масово се прави. На почти всички синтетични масла за диференциали пише, че са "готови" за слагане на LSD, Sperdifferentieel, auto-lock, torque sensitive и каквото търговско или техническо наименование на някакъв "неотворен" диференциал може да има. Въпреки това, няма да изброявам джип-майсторите от форума, защото всички те слагат на такива масла и добавката на "Мопар". Има във форума и мнения, че е по-добре двойна доза - цяло шише, вместо препоръчваното от производителя половин или там разни унции... Какво всъщност прави тази добавка ? Кинекс на едно място, не ми се рови сега, пише, че на практика само обезшумява. Ама я наричат friction modifier ? Какво прави с маслото - променя му вискозитета, или пък го прави по-малко "хлъзгаво" , за да може да лепнат добре един за друг фрикционните дискове в LSD-то, или напротив - прави го още "по-лигаво" , за да не се чупят, износват и т.н. разни такива механизми ?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Когато диференциала е без варилок или траклок не се полагат добавки . За другите се полагат както пише във файла . Може би в маслото на Мопар не слагат добавки за да е универсално и за двата вида диференциали
Коментар