Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мопар Добавка за ЛСД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мопар Добавка за ЛСД

Колеги от къде може да се намери добавката за ЛСД на мопар в Балкан Стар я няма!
    Поздрави.

От: Мопар Добавса за ЛСД

То в Балкан-стар добре, че я няма, щото като знам как използваха и продаваха съвсем неподходящи масла, особенно за диф...а, и цените са им...!Инак са едни устати отворковци-остави се!
    Не може ли да използваш масло Кастрол за ЛСД-дифове, например?
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

От: Мопар Добавка за ЛСД

Аз си взех преди няколко месеца от Вест ауто на Crown мисля,че беше марката. 20 лева струваше някъде.

Коментар

Можеш да провериш в Скорпионите (проверен и доверен магазин), Вест Ауто(също добър източник) или chastiJeep.com (непроверен, но имат интересни неща).
        btw, не бих ползвал само масло за дифове с LSD, па макар и да е упоменато от производителя, че е с такова предназначение.
        Според мен добавката е задължителна поне за моя автомобил. Всеки сам си преценява риска...
        Последно редактирано от lordoff; 28-10-13, 22:16.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
        2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Тази добавка се слага на диференциали с ограничено преплъзване , ако караш WJ или WG най-вероятно ти си с вари лок диференциал , което е нещо друго
          Еди Рангелов : 0885 088 444
          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
            ... btw, не бих ползвал само масло за дифове с LSD, па макар и да е упоменато от производителя, че е с такова предназначение.
            Според мен добавката е задължителна поне за моя автомобил. Всеки сам си преценява риска...
            На твоя автомобил спокойно можеш да му слагаш и шарена сол в маслото.

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
            Тази добавка се слага на диференциали с ограничено преплъзване , ако караш WJ или WG най-вероятно ти си с вари лок диференциал , което е нещо друго
            Поне според сервизните наръчници на производителя на трак-лок и вари-лок дифовете се слага едно и също масло ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              На твоя автомобил спокойно можеш да му слагаш и шарена сол в маслото.
              Да не стане циганска баница?!
              Не съм сигурен дали разбрах шегата
              Може ли joker, понеже наивно очаквам всеки ред да е безценен съвет...

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
                Да не стане циганска баница?!
                Не съм сигурен дали разбрах шегата
                Може ли joker, понеже наивно очаквам всеки ред да е безценен съвет...
                Имам един тъп въпрос: Откъде знаеш какво става като към масло за LSD (т.е. с фабрично поставени от производителя добавки), сипваш още добавка за LSD? То хубаво има един лаф "Колкото повече, толкова повече", ама все пак?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Едва ли е тъп въпроса ти.
                  Не знам какво става. Чета във форума, чета wjjeep, чета jeepunlimited, и накрая се доверявам на хората,
                  при които съм откарал машината за дискутираната манипулация.

Всъщност наистина, какво става?
                  Теоритично би трябвало да влоши параметрите на маслото, или?

Коментар

Точно това масово се прави. На почти всички синтетични масла за диференциали пише, че са "готови" за слагане на LSD, Sperdifferentieel, auto-lock, torque sensitive и каквото търговско или техническо наименование на някакъв "неотворен" диференциал може да има. Въпреки това, няма да изброявам джип-майсторите от форума, защото всички те слагат на такива масла и добавката на "Мопар". Има във форума и мнения, че е по-добре двойна доза - цяло шише, вместо препоръчваното от производителя половин или там разни унции... Какво всъщност прави тази добавка ? Кинекс на едно място, не ми се рови сега, пише, че на практика само обезшумява. Ама я наричат friction modifier ? Какво прави с маслото - променя му вискозитета, или пък го прави по-малко "хлъзгаво" , за да може да лепнат добре един за друг фрикционните дискове в LSD-то, или напротив - прави го още "по-лигаво" , за да не се чупят, износват и т.н. разни такива механизми ?
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Когато диференциала е без варилок или траклок не се полагат добавки . За другите се полагат както пише във файла . Може би в маслото на Мопар не слагат добавки за да е универсално и за двата вида диференциали
                      Прикачени файлове
                      Еди Рангелов : 0885 088 444
                      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

До zilala : Имам една останала добавка на Mopar за LSD.Ако ви интересува пишете едно Л.С

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X