Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко тъп въпрос свързан със заключването на Гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко тъп въпрос свързан със заключването на Гранда

Здравейте колеги.
    Днес си взех от една морга предната линия тонколони и реших да си ги монтирам. Всичко ок, свалих корите от вратите смених колоните, но стана прекалено тъмно и реших утре да досглобя, НО в момента алармата не работи и немога да заключа колата.. дистанционното не работи ей така от веднъж и ако заключа от шофиорската врата се заключва само и единствено тя.. дали има нещо общо разкачането на вратите със алармата ?

От: Малко тъп въпрос свързан със заключването на Гранда

Датчика за отворена врата, може да е вързан с алармата...
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Както се казва: "Баба ти едно време само с централното е заключвала..." Не става ли да натиснеш копчетата на всяка врата, като временно решение ?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Проблема е решен немога да ги заключа от копчетата, защото няма копче имаше проблем с дистанционното изобщо не работеше и осветлението в колата странно работеше ( цялостното, което е когато отключиш или отвориш вратата сега светеше постоянно. ) Сглобих всичко преди малко ( 2те кори на вратите ) и о чудо всичко си беше както преди а именно дистанционното проработи, а осветлението си е както преди и то
        Поздрави !
        П.С. Музиката свири УНИКАЛНО ! Досега само със задна линия ми беше странно, а сега все едно имам истинска уредба в колата и този бас....

Коментар

Първоначално публикуван от Exit Преглед на мнение
          Проблема е решен немога да ги заключа от копчетата, защото няма копче имаше проблем с дистанционното изобщо не работеше и осветлението в колата странно работеше ( цялостното, което е когато отключиш или отвориш вратата сега светеше постоянно. ) Сглобих всичко преди малко ( 2те кори на вратите ) и о чудо всичко си беше както преди а именно дистанционното проработи, а осветлението си е както преди и то
          Поздрави !
          П.С. Музиката свири УНИКАЛНО ! Досега само със задна линия ми беше странно, а сега все едно имам истинска уредба в колата и този бас....
          Да не си откачвал куплунга на модула, дето е на дясната кора?

Иначе, звука е доста добър, за фабрична система...
          Последно редактирано от Dany_iv; 24-10-13, 14:47.
          WJ 4.7 Limited
          0889 70 70 42

Коментар

Бях откачил всичко и 2те кори бяха долу. Но стана късно и нямаше как да ги сглобя сам и явно там се е криел ключа на загадката, защото когато сложих всичко на мястото с помощта на приятел с фенер всичко си дойде по местата

Коментар

Първоначално публикуван от Exit Преглед на мнение
              Бях откачил всичко и 2те кори бяха долу. Но стана късно и нямаше как да ги сглобя сам и явно там се е криел ключа на загадката, защото когато сложих всичко на мястото с помощта на приятел с фенер всичко си дойде по местата
              Да. Трябвало е да свалиш модула от кората (с няколко винтчета), и да му включиш куплунзите.
              Както и да е.. За другия път, ако искаш да си увеличиш обхвата на дистанционното ( ако не е оправено вече де. )...
              WJ 4.7 Limited
              0889 70 70 42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X