Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля , малко помощ за странично огледало за Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля , малко помощ за странично огледало за Grand Cherokee 2.7 CRD

Странно , но факт : откраднаха ми стъклото на страничното дясно огледало - мизерници , но поне е свалено внимателно като са откачени кабелите за подгрев без рязане .
    Проверих всички известни на мен магазини , но "нямаааа" .В amazon.com естествено има - 17,99 $ , но не и доставка за БГ и БС предлагат (само с доставка разбира се) , но за скромните 182.00 лв.
    Моля за помощ ако някой има някаква идея от къде може да се намери.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

От: Моля , малко помощ за странично огледало за Grand Cherokee 2.7 CRD

Е-бай 15 лириJeep Grand Cherokee Mirror | eBay
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Мерси много вчера гледах в ибея , но ми излизаха само за 2005-2009 г модел - не съм гледал каквото трябва явно.
      Поръчах сега това от линка да видим , кога ще дойде.
      Още веднъж Мерси!

Коментар

Огледалото пристигна за 4 дни и днес вече е монтирано .
        За съжаление монтажът е прекалено елементарен - съответно и неговият демонтаж , но поне знам от къде да си поръчам !

Коментар

Хи, не ли възможно да се побългари и при опит за сваляне да се счупи и по този начин да се обезсмисли кражбата.

Коментар

Те са лепени с двойна лепенка която издържа десетина години и след това падат.Днес лепих на едно Чероки и двете с неутрален силикон ."Побългарява" се доста добре и няма сваляне,иначе с макетен нож се свалят без проблем в 90% от случайте.

Коментар

Новото огледало пристигна заедно с подложката - залепено беше за нея с двойнозалепваща лепенка - на този етап не може да се отлепи от нея - пробвах , но се сваля лесно самата подложка отзад със огледалото.

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
                Хи, не ли възможно да се побългари и при опит за сваляне да се счупи и по този начин да се обезсмисли кражбата.
                Не очаквай мисъл от крадците - преди два месеца сменях огледалото на кашкая - бе натрошено от някой, който навярно се е опитвал да го краде...
                Пак чаках две седмици доставка на ново оригинално стъкло
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X