Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложения за силова броня
Свий
X
-
Re: Предложения за силова броня
То не е с плоча, с планки. Като на снимката. Не съм ги сложил защото не бях сигурен на какво разстояние трябва да са една от друга. И за това първо реших да видя на самата лебедка на какво разстояние са дупките за болтовете и тогава ще ги сложа
. Също така още се и чудя дали да сложа цяла плоча или тези планки... та за това 
П.П. А и за сега лебедката ще се остави малко на заден план.. че трябва първо финансите за нея да се уточнят
Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
0886/872-646
Коментар
-
От: Предложения за силова броня
Колеги искам подобна броня да направя за WJ, но не зная къде?!?!
http://i94.photobucket.com/albums/l1...ffhuffman3.jpgМасла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com
Коментар
-
Вече с монтирани гуми и регулирана предница, дългоочаквания резултат е на лице. Ето и малко снимки на джипчето точно от преди една годинатук след доста вложен труд,
и накрая крайният резултат
. Ех.. когато човек сам си направи нещо, кефът е съвсем различен. Постигнах си една моя мечта. Да се надяваме, че русенската офф-роад група приема новобранци.
Последно редактирано от Svetlozar Stankov; 07-11-13, 17:06.Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
0886/872-646
Коментар
-
Брони брони брониПървоначално публикуван от peter3d Преглед на мнениеКолеги искам подобна броня да направя за WJ, но не зная къде?!?!....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Здравейте колеги, предната събота и неделя, като ходих с джипа извън града, забелязах вибрация на кардана на около 60 км/ч, после изчезна и се появи пак някъде на около 100км/ч. Кардана ми е с две карета от към раздадката и с едно към диференциала. Странното е, че това се получи сега, посредствено след лифта го нямаше. Та, питанката ми е може ли тези вибрации да се получат в следствие на разбито каре ?Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
0886/872-646
Коментар
-
Може , ДА! Аз като дигнах моя джип с 3.5 инча и ми окъся кардана. Предния СВ джойнт се счупи почти веднага.
Димата помогна да инсталираме кардан от черок с кръстачки и от двете страни и сега нямам проблеми.Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
И аз искам такава но незнам къде , ако откриеш къде или схема нещо с размери пиши ми.Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнениеКолеги искам подобна броня да направя за WJ, но не зная къде?!?!
http://i94.photobucket.com/albums/l1...ffhuffman3.jpg
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
Коментар