Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на JEEP Wrangler, YJ, 1986-1996г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тунинг на JEEP Wrangler, YJ, 1986-1996г.

Мишо, това го бях дал само като пример, иначе китове има безброй. по принцип колегата по горе го е написал, над 3" ти трябва нова опашка за раздатката (или дроп), друг кардан, после ще дойдат блокажите и след това мостовете (никога не забравяй че това не е Г и се чупи) ъпгрейда при тази марка е постоянен и това беше една от причините да забравя за нея . както и да е... повечето китове идват много добре окомплектовани и монтажа е лесен и бърз, досега не съм имал проблеми, вече 4 монтирах. аз лично обаче ако трябва сега да лифтвам джип не бих купил кит а бих взел различни части от различни фирми и бих си го направил по мой вкус. е ...вярно, тука е доста по лесно. едно от нещата които бих те посъветвал да си вземеш са сгъваемите обици (revolver shackles). виждал съм ги в действие и съм впечатлен, позволяват невероятно "разгъване" на окачването.

иначе конкретно на въпроса: ресори, обици, амове, дроп за раздатката, нов кормилен хебел, кормилен демпфер, по дълги или разлобяеми линкове за отпред, поли втулки за навсякъде (ако не са включени). това е горе долу всичко за базов 3" лифт (може и нещо да пропускам). тааака.... ако обаче искаш да е по така, списъка продължава: местене на кормилните щанги отгоре (кит) и усилени щанги, вместо дроп на раздатката - нова опашка и кардан, сгъваеми обици, укрепване на кормилната кутия (кит) или друга кутия, или hydro assist, ръчни хъбове,защити за дифовете и много много други неща. ако не те мързи, погледни старата ми тема за лифт на TJ, не е същото но показва доста от нужните неща.

нещо ако искаш, само свиркай - лс.

Just Empty Every Pocket
    Последно редактирано от митко; 20-09-07, 01:29.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Мите благодаря за изчерпателният отговор, определено точно по темата!!!
      Поръчахме вчера 3" - Trailmaster, по-късно ще ти пусна линк, за да го видиш, но ми се струва, че в него липсва всичко, което нужно около раздатката и карданите!!!
      Та допълнително сигурно днес или утре ще поръчаме и останалите неща.
      Твоята тема с твоя Вранглер съм я гледал сигурно 100 пъти! Голям красавец е и всъщност ти си главната причина, сега да си търся такъв TJ. Жената не знае, че пак ще унищожа семейният бюджет, ама така процедирам аз - първо взимам после казвам, малко вика и след седмица й минава!!!
      Искам да взема TJ и да се возя с него, вместо с кола. Даже карах един такъв, 2.5 бензин 118 к.с. и ми нареса как вози и как набира, а и разхода си е съвсем приличен.
      Твоя не го ли продаваш?

Коментар

Мите, да те питам нещо за тези обеци, че аз съм се насочил натам. Като се замисля на страничен наклон има много голяма вероятност от преобръщане, мисля си че купето ще тръгне да се преобръща ако има и на двата моста такива обеци, или се слага само на единия, я обесни малко ако си по запознат
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X