Здрасти.Днес кат си паркирах пред нас и тръгнах да си затварям двата предни джама че ги бях отворил,и нещо в предна дясна врата каза щрак и до там със стъклото.Останаха му около 5 см до затваряне.Вдигнах го на ръка.Движи се свободно,включително се появи луфт и напред-назад.Като пробвам бутона моторчето си бачка.Бях се настроил да свалям кората да видя кво е станало ама реших първо да звънна на Димата.Малко кофти точно днес да му звънкам че нали сезон закриват.Та той ми каза че в Княжево след колелото на трамвая на около 50м в дясно имало сервиз за жила и тем подобни.Сега не може да ми пусне линк по разбираеми причини.Та молба ако някой го знае тоз сервиз да ми даде координати.Там можели да отремонтират проблема.
Според Димата някакви пластмаси най-вероятно са се счупили.Абе ако някой е патил с такъв проблем ще помоля да сподели как си е решил отремонтирането.Гледах кората как се сваля ама днес нямам време да се занимавам.Има ли някаква особенност при свалянето и?
Поздрави!
П.П.Намерих сервиза.Ама в събота работи до 14.00.Ще звънкам в понеделник.
Според Димата някакви пластмаси най-вероятно са се счупили.Абе ако някой е патил с такъв проблем ще помоля да сподели как си е решил отремонтирането.Гледах кората как се сваля ама днес нямам време да се занимавам.Има ли някаква особенност при свалянето и?
Поздрави!
П.П.Намерих сервиза.Ама в събота работи до 14.00.Ще звънкам в понеделник.
Коментар