Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека представя и моя красавец - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нека представя и моя красавец - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Здравейте колеги
    От дълго време искам да споделя радоста си, а именно вторият ми джип, но този път мисля, че правилния Имах Санг Йонг Муссо, както всички тук го наричат " Гнусо " или, както се изрази един колега от форума, който не познавам, но когато бях при Дядо Владо за преглед с Муссото и той, когато го видя реакцията му беше " на кой е тоя Шлянк Шлионк " Както и да е Муссото не беше най - правилният избор за джип, но така се стекоха обстоятелствата, пък и добре, че беше то, за да се запаля по офроуда, да открия форума и всички тези приятни емоции и всички тези приятни и спокойни места и незабравими места, където само с джипа може да се стигне Търсих около 4 месеца подходящият джип. Преминах от Нисан към Паджеро, след това Тойота ( всъщност това е мечтата ми, но просто средствата не стигат за нея засега ) и накрая другата мечта, а именно Гранд. За около 3 месеца прегледах сигурно около 30 екземпляра в цялата страна и с нито един не стигнах даже до преглед в Костинброд при Дядо Владо и Димата. Докато един ден съвсем случайно ( бях изгубил почти надежда ) видях този. Веднага отидох, запалих, покарах и на следващият ден в Костинброд за обстоен преглед. Никога няма да забравя погледа на търговеца, когато вързаха джипа за стълба за тест на куадра драйва . Благодаря много на Дядо Владо и на Димата за оказаното съдействие и за зелената светлина, която ми дадоха За джипа : Jeep Grand Cherokee WJ 2002 година Laredo с Quadra Drive. Двигателя е 2.7 црд. Знам, че много хора не го харесват, но не съм дорасъл още за V8`aк . Исках Laredo, защото повечето Limited, които гледах имаха проблема с клапите на климатроника, по точно на нито един не работеше климатроника както трябва, незнам точно дали е бил проблема в тези клапи, но както и да е не ми е важно да има климатроник. Вече от около 3 месеца му се радвам и съм изключително щастлив от избора си. Карам истински джип, който минава оттам откъдето Муссото на 1.5 оборота без да се замисли :X Има някой проблеми, както ги нарича Дядо Владо " детски болежки ", но малко по малко влиза във формата, която искам да е Имам и два въпроса, който искам да споделя, а именно сменил съм всичко ( масло двигател, диференциали, раздатка, филтри, ролки, ремък) , предстой ми смяна на антифриза и проблема с парното, който смятам да реша понеделник. Другото е, че не съм сменил още маслото в скоростите. Въпросът ми е само в Балканстар ли могат да извършат тази процедура или има и друг вариант ? Другият ми въпрос е, че предната линия ( музикална ) я няма никаква. Колегата Verter спомена за някакво момче в Студентски Град, което се занимавало с музики и бил правил там своята, но момчето май вече не е там, та ако може да ми препоръчате някой друг, ако някой е правил колоните си Това е от мен. Ще представя и малко снимки от първите му разходки, а аз съм го разходил навсякъде, където и Муссото Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050582.jpg
Прегледи:2
Размер:300.9 КБ
ID:6027786Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050609.jpg
Прегледи:1
Размер:94.9 КБ
ID:6027787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050619.jpg
Размер:125.6 КБ
ID:6027788Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050622.jpg
Размер:60.5 КБ
ID:6027789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050641.jpg
Размер:108.1 КБ
ID:6027790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050708.jpg
Размер:189.7 КБ
ID:6027791Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1060020.jpg
Размер:166.9 КБ
ID:6027792Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1060071.jpg
Размер:196.2 КБ
ID:6027793Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050539.jpg
Размер:88.4 КБ
ID:6027785Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050297.jpg
Размер:76.6 КБ
ID:6027784Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030651.jpg
Размер:124.0 КБ
ID:6027777Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030644.jpg
Размер:117.3 КБ
ID:6027776Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030653.jpg
Размер:104.1 КБ
ID:6027778Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030673.jpg
Размер:74.4 КБ
ID:6027779Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030677.jpg
Размер:117.5 КБ
ID:6027780Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030684.jpg
Размер:175.7 КБ
ID:6027781Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030686.jpg
Размер:84.5 КБ
ID:6027782Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050263.jpg
Размер:82.4 КБ
ID:6027783Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1060140.jpg
Размер:178.7 КБ
ID:6027794

От: Нека представя и моят красавец - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Браво бре! Със здраве да си го караш и радваш!
    И за снимките браво! Така трябва, с хубавите машини на хубави и интересни места с добра компания!
    Има една много добра тема: "Снимки на любимите ни джипове", не съм сигурен дали точно така беше, пусни и там няколко the best!
    To аз ако бях админ, бих я "лепнал" Много е приятна и вдъхновяваща.
    Anyway, Хубав външен вид има тоя Laredo :-) Маска, джанти - екстра! Момите много се лъжат, ша знаиш шега разбира се...
    Намерил си и правилните хора, да го "в'ржат за д'ръвото"!
    Хе хе, и аз бях в същата ситуация, и аз се радвах на физиономията на продавача, че ходихме и по бабуните, а беше сняг...
    Забава и купон беше този ден на "сгляда"

За скоростната кутия, аз сменях при дедо Владо и Димата. Не знам защо ти е БалканСтар, освен да си купиш Тутелата (ама тя е за раздатката?)
    Взимаш си от Скорпионите кита за смяна и хайде към Костинброд.
    Относно аудиото: мда, нежнички са тези Infinity speakers. Моите са ОК, и за мен е цяло чудо временно Относно тях, мой съвет (а аз се занимавам проф. с аудио) - никакви заместители.
    Търсиш оригиналните speakers. Нищо друго няма да ти даде звученето в оригинал. Според мен озвучването на Гранда (в премиум варианта) е добре и кадърно проектирано. Всяка доработка е fake.
    Дори изцяло да смениш компонентите, пак ще получиш някаква "тупалка", но не и добър и балансиран звук. Така че, докато работят оригиналните радио, cd changer и усилвател (той е по-скоро само crossover), мой съвет,
    не пипай със заместители. Дано оригиналните високоговорители се намират лесно, не зная. Успех с начинанието!
    И снимай човече. Имаш ръка и око за композиция, снимай. То с практика става. И да не забравиш Color Grading-a после!

btw, що не си се метнал на V8, недоумявам. Толкова мерак, пък... ОК, не ни обръщай внимание. Да си го караш с кеф!
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
    2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Честито и добре дошъл. Много приятни емоции. Да си го гледаш и той да те гледа. А за окомплектовката - знам. Моят избор беше абосолютно същия и поради същите причини. Не си сбъркал!
      WG 2.7 CRD

Коментар

Честито и от мен !
        Хиляди безаварийни ти желая и все така да те радва , както в този момент.
        Красавец е спор няма!
        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Честито и от мен!
          SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

От: Нека представя и моя красавец - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Личи, че си го обичаш.
            Със здраве да му се радваш.
            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
            0888/00-55-37

Коментар

Честито и много да те радва.
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Честито и много безаварийни км!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Честито, колега! Много е лачен! Пожелавам ти милиони безаварийнии километри ! !

Коментар

Re: Нека представя и моя красавец - Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Честито колега, много добре изглежда машинката Много да те радва,а ти не забравяй да си я глезиш
                    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                    0886/872-646

Коментар

Благодаря на всички : )))))
                      Към lordoff : в Костинброд дизели не правят пък и ми обясниха, че при V8`ка има пръчка за маслото на скоростите и виждат докъде е маслото и т.н, докато тук при CRD няма такава пръчка. Именно затова питам евентуално дали всички колеги с такива коли сменяват маслото на скоростите в Балкан стар.
                      Към Imarh : точно твоята тема ми помогна с окомплектовката и избора и насоката към Laredo
                      Отново благодаря на всички за пожеланията Милиони безавариини и на вас !

Коментар

При Димата и Влади сменяй маслата!Никакъв БС!Честито и от мен!
                        Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

При тях смених маслата в диференциалите и раздатката, но ми казаха, че за скоростите немогат да ми помогнат, защото няма пръчка като при 4.7 и немогат да замерят нивото.

Коментар

Първоначално публикуван от Exit Преглед на мнение
                            При тях смених маслата в диференциалите и раздатката, но ми казаха, че за скоростите немогат да ми помогнат, защото няма пръчка като при 4.7 и немогат да замерят нивото.
                            Дилърът с какво мери ? С пръчка и той. НЕма такваз хапаратура та да мери нивото ИлектроннУ.
                            Тук пУрдавЪт пръчки: http://dsa.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...at=0&_from=R40
                            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Аз пък имам пръчка , филтри , гарнитури , DRB III и масло
                              Еди Рангелов : 0885 088 444
                              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X