Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против вакумния дисконектор / вакумния хъб на XJ - дана 30

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За и против вакумния дисконектор / вакумния хъб на XJ - дана 30

Момчета въпросчето ми е следното - след като го вдигнахме се намери от нейде един хубав заден мост с блокаж и момчето, което ми го продава каза, че може да ми даде и преден или да пренареди моя преден заради разликите в съотбошението ( не че знам моето, но новото е 4:10 или 11 не помня ). Та обратно на въпроса - да си пренаредя ли моя мост със вакумния хъб или да си сложа новия с цели полуоски? Всеки, дето ми дава съвети, не е карал чероки Затова питам вас

От: За и против вакумния дисконектор / вакумния хъб на XJ - дана 30

Е, не е нужно да си чупите пръстите от писане Единственото, което ме плаши е вероятно много завишения разход, защото ми говорят за около 2/100 разлика, което ми се струва нереално и затова питам. Моята гледна точка е, че това е повод за бъдещ дефект, но и аз не съм от най-разбиращите

Коментар

2/100 разлика, да, ама не е два литра на сто км., а 2% Щом производителят заряза тази вакуумна шандърма - зарязвай я и ти, защото ще се счупи рано или късно в най-неподходящия момент.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Абе и аз така си помислих Пък и някой ден ще му сложа по-голям двигател и тогава тия спагети в предния мост ще развеят белия баряк Но тук само ме разубеждават, щото нали ХЪБ било и т.н А днес, ако остане време, ще отворя задния диференциал да преброя зъбите, че табелката много е изчезнала, а новия мост е наситина къс (4,10) - макар че с тия 85 мили / 130 км/ч се съмнявам моя да е "по-дълъг", но пък скоростната 3+ автоматчето филм

Коментар

Няма кво да се чудиш , когато дисконектора се предаде изхвърляш вакумната муфа слагаш на нейно място едно метално капаче вътре в ръкава се слага един семеринг и нахлузваш една дълга полуоска.

Коментар

Ами ... да. Т.е мога да не хвърлям и двата моста, а когато се наложи Ще взема само предварително да се снябдя с една цяла полоуска, че .. вържи попа да е мирно селото. А тука покрай дъждовете още не съм отворил диференциала да броя зъбите ... загадката остава

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X