Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep - Регистрация в КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep - Регистрация в КАТ

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    А бре господа! Наистина ли смятате, че в КАТ сефте виждат JEEP или американски автомобил като цяло?
    Ами тогава ... Или бързо забравят (със сигурност ) или си търсят почерпка. (със сигурност)

При мен бяха гладни, та ходих да купувам сандвичи и кола....
    WJ 4.7 Limited
    0889 70 70 42

Коментар

Първоначално публикуван от Dany_iv Преглед на мнение
      Ами тогава ... Или бързо забравят (със сигурност ) или си търсят почерпка. (със сигурност)

При мен бяха гладни, та ходих да купувам сандвичи и кола....
      Хъм хъм!? Имайки предвид, че на канал работят по двама, а в конкретният случай са дошли и двама офицери, колко аджеба всички да са забравили, или колко аджеба трябва да се почерпи? Или може би трябва да се водят всичките на ресторант?
      Не си прав, ама никак не си прав ша знаиш!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Хъм хъм!? Имайки предвид, че на канал работят по двама, а в конкретният случай са дошли и двама офицери, колко аджеба всички да са забравили, или колко аджеба трябва да се почерпи? Или може би трябва да се водят всичките на ресторант?
        Не си прав, ама никак не си прав ша знаиш!
        Като гледам, май всеки път чуват за първи път, че американските коли са без номера.. И се започва едно търсене....

При мен даже огладняха, та ходих до барчето..

Не че така трябва. Сами си го поискаха, а с кола на канала... Току що внесена, как да откажа.. .
        WJ 4.7 Limited
        0889 70 70 42

Коментар

Някой просто си търси допълнителни доходи...
          Нали пусках тема за резервната гума... Един клиент олекна с 50лв щото трябвало ремаркетата да имат резервна гума...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ходих до Балканстар за съдействие, говорих с трима души, последния от които се консултира с някакъв началник в КАТ и ме посъветваха да отида в Благоевград, където е била регистрирана колата и да поискам да сменят талона й и да запишат номер на двигател. Имало такива прецеденти. Някой правил ли и подобно нещо? Чували ли сте въобще за такава възможност?

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
              ходих до Балканстар за съдействие, говорих с трима души, последния от които се консултира с някакъв началник в КАТ и ме посъветваха да отида в Благоевград, където е била регистрирана колата и да поискам да сменят талона й и да запишат номер на двигател. Имало такива прецеденти. Някой правил ли и подобно нещо? Чували ли сте въобще за такава възможност?

И какво да напишат там?
              WJ 4.7 Limited
              0889 70 70 42

Коментар

Гледат да им се махнеш от главата.......Утре ще те пратят в Америка да ти набият нов номер... Наеми си адвокат и съд...
                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
                  Баце! Аз какво ти рекох още когато дойде при мен?
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

на моя джип си пишеше на документите, че няма номер на двигателя, но човека на канала реши да провери сам дали пък ТОЙ няма да го открие някъде. не можа, но не се отказа и викна още един с фенерче, този слезе да търси. малко се позабави в канала и го питах да не е да го е намерил . сумтя, сумтя, излезе омазан с масло /от канала, не от джипа/ и констатира - няма номер. така го и писаха, не са ме връщали от канала, не съм ги и черпавал.

Коментар

Проблемът е решен, трябва ти фактура за закупуването на двигателя (аз взех от продавача на колата) и се попълва декларация по образец, че си го купил от него и това е. С тези документи ти регистрират колата с номер на двг(намира се някъде отпред на блока отдолу от вида YY123456).

Коментар

тоя партиден номер го има на още няколко хиляди такива двигателя

Коментар

Ми значи ако реши да го сменя няма да има никакви грижи с пре-регистрации, технотестове и т.н. после...

Коментар

Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнение
                            Ми значи ако реши да го сменя няма да има никакви грижи с пре-регистрации, технотестове и т.н. после...
                            Да, но могат да се заядат, че го има на друг джип. (пренабил си го на твоя )
                            WJ 4.7 Limited
                            0889 70 70 42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X