каква е разликата между ЛАРЕДО и ЛИМИТИТ.харесах си едно ларедо с 3.1 двигател,автоматик,99г.заслужава ли си за 20000лв. мерси.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
каква е разликата между ЛАРЕДО и ЛИМИТИТ
Свий
X
-
До: каква е разликата
няма съществени разлики - мотор, скорости, окачване и тн. лимитид е просто с повече "екстри", какви точно никога не сум се интересувал.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
разликите рядко са водещи при избор на кола: брони в цвета на купето, сгъване на огледалата, аудио система; единствената важна би могла да е в раздатките - в зависимост и от пазара;
т.е. виж дали модела на раздатката те устройва, другото - подробности; е, ако всеки ден се вреш по 5 пъти в тесен гаражкато мен, може и за огледалата да ти пука :РВойната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Раздатката не е свързана с това Лимитет ли е или Ларедо.
Основната разлика е в броните. Не само като цвят а и като форма са различни.
Останалите неща са подробности. Като подгряване на седалките и разни подобни дреболйики които при Ларедо ги няма.
Като цяло Ларедо изглежда по-евтино и вътре и отвън.
Коментар
-
До: каква е разликата между ЛАРЕДО и ЛИМИТИТ
Моя е лимитед и има двузонов климатроник, ел. седалки шофьорската с памет, ел огледала с памет, но не се затварят електрически, подгряване на предни седалки, кожа уж естествена, електро хроматично огледало за централно виждане, имитация на махагон, радио на амер. стандарт с управление от волана, брони в цвета на джипа, ел. люк тъмни стъкла може и нещо дрг. не се сещам, куадра драйв но знам, че се поръчвала и заплащала отделно.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеРаздатката не е свързана с това Лимитет ли е или Ларедо.Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениеот един от руските сайтове на Quadra останах с впечателение, че има: 147 е само за Ларедо (т.е. без бавни); имаше една таблица с години, версии и раздатки, само че втори път не мога да я намеря (линкът беше във форума) - за там също имам смътен спомен, че има разлика.
При Ларедо 2004 се предлага като опция. Тоест се плаща.
Чудя се какъв идйот трябва да си че да си платиш за да нямаш бавни. И изобщо това случвало ли се е.
Не съм виждал Ларедо с 147. Дори не съм чувал.
Освен в прайс листата на Джйип.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар