Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секретни гайки за WJ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Секретни гайки за WJ?

С наближаване на зимния сезон идва и покупката на нови гуми, които ще трябва да са защитени от кражба до някаква степен. Някой знае ли от къде могат да се намерят/купят свясни секретни гайки за WJ?

От: Секретни гайки за WJ?

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
    С наближаване на зимния сезон идва и покупката на нови гуми, които ще трябва да са защитени от кражба до някаква степен. Някой знае ли от къде могат да се намерят/купят свясни секретни гайки за WJ?
    В "роЦкауто.цом". Има и български, ама нещо там се разминават май с метрични / инчови резби - поне на мен нещо такова ми обясняваха едни вече изоставени от мен "майстори", които ми бяха сложили на "Либъртито" по една друга шпилка за секретната гайка (гайките купени от тях и на кутията пишеше, че са за "Чероки" 2002 г. и нагоре) маркирана с боя, та всеки път да им треперя и да дебна гумаджиите къде слагат секретната гайка... в един момент боята, разбира се, изчезна и сега чакам да ми паднат колелата в движение
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ако си с инчови резби ще те уредя с едни чисто нови от внесени от САЩ.Аз за съжаление се оказах с милиметрови такива.
      Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Не знам с какво съм и на шпилките им падна боята, дано да са уцелили при последния монтаж на АТ-гуми, вече нямам намерение да сменям зимни/летни всяка година.
        Всъщност, необходими ли са секретни болтове на WJ ? Крадците трябва да са много в час къде на моста да поставят крика, иначе при WK се получава това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:230320131727.jpg
Прегледи:1
Размер:160.7 КБ
ID:5519833

вдигаш-вдигаш, а гумите така и не отлепят от земята - тук гумаджиите бая се озориха и опулиха. А ако вдигаш само от едната страна, отлепяне изобщо нЕма, защото от другата ходовете вкарват гумите дълбоко под калника, колата се накланя и пак не ще да отлепи вдиганото колело.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Може ли някой да ми отговори подходящо масло за автомата AW5 на Чероки това ли е http://shop.grid-trade.com/ravenol-a...eep-eagle.html или http://shop.grid-trade.com/motorni-a...ws-lifeti.html

Коментар

Е как реши да питаш в тая тема?
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

ами писах в една "маслена" тема ама там никой не ми отговори - темата е MOPAR ATF+4 ПОРЪЧКА

Коментар

Извинявам се че оспамвам темата

Коментар

Що не земеш да почетеш и да попишеш малко в тая тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=117796 ?

Коментар

Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнение
                    Що не земеш да почетеш и да попишеш малко в тая тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=117796 ?
                    Абе, да пита Дядо Владо най-добре, защото тука http://www.jeepforum.com/forum/f11/r...d-aw4-1384467/ съветват, ама за AW4, не 5, да не се слага АТF+4, а Dexron III или фордовски Mercon III.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Крадците трябва да са много в час къде на моста да поставят крика, иначе при WK се получава това:
                      вдигаш-вдигаш, а гумите така и не отлепят от земята - тук гумаджиите бая се озориха и опулиха. А ако вдигаш само от едната страна, отлепяне изобщо нЕма, защото от другата ходовете вкарват гумите дълбоко под калника, колата се накланя и пак не ще да отлепи вдиганото колело.
                      Недей да лежиш на тая кълка. Досега не съм видял проблем с вдигането на WK а не като да не е повдиган Едно, четири или колкото си поискаш колелета може да повдигнеш и ядове няма. Нито за крадците, нито за гумаджиите
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                        Недей да лежиш на тая кълка. Досега не съм видял проблем с вдигането на WK а не като да не е повдиган Едно, четири или колкото си поискаш колелета може да повдигнеш и ядове няма. Нито за крадците, нито за гумаджиите
                        Абе, вдига се, ама не като колица с 13-14" джанти, като едно време жигулките ги Фащаха четирима души и ако не им останат калниците в ръцете, петият сваляше всички колела И аз съм си взел едни секретни гайки за WH, ама не съм ги сложил още. Като гледам из форума няма оплаквания за гепени гуми на такива коли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X