Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обслужване на WJ 4.0 - какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обслужване на WJ 4.0 - какво ?

Дойде времето за основното облсужване, но като не знам какво ми трябва... Моля да препоръчате, или да коригирате написаното от мен.1. масло на двигателя - 10/30 пълна синтетика Motul, или Castrol добре ли е? Ако не - препоръчайте.2. маслен и въздушен филтър champion3. Масло на авт. ск.к. - знам само че трябва да е ATF, ама какво, колко?!?!4. Има ли нещо друго в ск.к, което трябва да се смени? Четох за някакъв филтър...5. Раздатките и те имали масло - тука изобщо хал хабер си нямам какво и колко.Ако има още нещо, което трябва да се сменя - ще съм благодарен ако ме просветлите.

От: Обслужване на WJ 4.0 - какво ?

Правилно си се ориентирал, че обслужването става с масла и филтри. На въпроса "С какво" лесно се получава отговор чрез просто и бързо търсене във форума, като ако го беше направил, тази тема би ти излязла веднага:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=117796
    Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Еми уж търсих, ама.... извинявам се... Благодаря, @Alex_r. моля да заключите темата.

Коментар

Ми то не е лошо от време на време да се припомня какво се прави - двигателното масло е 10В40 каквото ти позволева джоба, за диф-овете гледай ако е необходима добавката да LCD да не я пропуснеш иначе маслата ги има и в БГ, за раздатката също, за авт. скорости твоя човек е отявлев фен на ЦСКА с ник Жоро, филтри има доволно много, поне 6 запалителни свещи, трябва да се сменят филтрите на АГУ-то, което предполагам имаш, и след като прочетеш литературата от поста на колегата по горе ще се свържеш с правилните хора в Костинброд и ти си човека Успех!
        O888 749-O86
        C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
        NC 750

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X