Здравейте, имам проблем с джипа както си карах изключих от скорост и изведнъж се изгубиха всички токове по таблото.Така и повече не иска да запали,трябва ми ел.схема за джип чероки спорт 2003 г.Ако някой ива ще го помоля да ми я идпрати.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
джип чероки спорт 2003
Свий
X
-
От: джип чероки спорт 2003
Ръчни скорости или автомат ? Да не се е прецакал стоп-бутона / суича - онуй нещо, което се натиска с педала за спирачките и активира както задните стоп-светлини, така и маха блокажа на запалването - да не можеш да запалиш без натиснат педал на спирачките ? Май го има и при тези с ръчни скорости.
Ето сервизно ръководство, не знам до колко полезно би могло да бъде: http://ineedfile2.com/download/87289...ice-manual-rarБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАз таковата гмъц......."Чероки спорт" е до 2001,
после е Черококоркото "Либи"
от къде си и уточни колата моля
.....
До тогава си провери заряда и въобще състоянието на акумулатора+клемите му.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЛибитата имат всякакъв едишън. Единия е Спорт. ..... Моята кристална топка това каза....че и кристална,
бафмааму да не би вместо епилация да си поискал кастрация
......ъъъъъъъ не че им разбирам на Черококорквците, ама "Спорт" има след 2007, що да не е дъргел 3.7 пИтрол
П.П. Мачката мълчи за заряда на амулопляктера, а диагнозата съвпада0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеМойто Либи е "Sport", дядо Владо. Ще да рече - плешиво като "Laredo"-то при "Грандовете"или където трябва
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Не всички Liberty Sport са толкова "плешиви". Май зависи какво си е поръчал първоначалния купувач. Моето се води "Extreme Sport"/The Extreme Sport Europe-only edition/ и е автомат, fulltime раздатка, с т.н. полукожен салон, фабрична аларма, аудио с цветен дисплей и вградена DVD навигация, 4бр. Airbag, - двуцветни брони и джанти, боядисани в графитен - различен от основния цвят, допълнителни светлини за мъгла в бронята и т.н. Но пък няма ел.седалки с подгрев.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнениеНе всички Liberty Sport са толкова "плешиви". Май зависи какво си е поръчал първоначалния купувач. Моето се води "Extreme Sport"/The Extreme Sport Europe-only edition/ и е автомат, fulltime раздатка, с т.н. полукожен салон, фабрична аларма, аудио с цветен дисплей и вградена DVD навигация, 4бр. Airbag, - двуцветни брони и джанти, боядисани в графитен - различен от основния цвят, допълнителни светлини за мъгла в бронята и т.н. Но пък няма ел.седалки с подгрев.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Да уточня повредата: Изгорял предпазител на бензиновата помпа.В последствие сменена помпата.Блог за управление
№ P56041592AF производител Моторола, не се чете.Липса на захранване чете се ай би ес и други.Бутона бензин-газ не свети.
Липса на захранване на бобини високо напрежение и други.Модела на джипа е чероки спорт 2003 ,бензин-газ,2,4 куб.
Коментар
-
Първоначално публикуван от petia_1962 Преглед на мнениеДа уточня повредата: ...последствие сменена помпата.БлоК за управление....
Писах по-горе, пиша пак: провери си захранването, напрежение на акумулатора в покой и при даване на контакт, всичко що е клеми, и (+) и (-), всичко що е бушон, всичко що е кабелен сноп ( да няма протрио или закъсано ), работата на контактния ключ, спмени от къде си все пак може да има близо да теб запознат с "Черококорковците", за въпроси звънкай........
П.П. Имам странно усещане за майстора който гледа колата.....
Последно редактирано от дядо владо; 28-08-13, 08:32.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Добре де!
Къде е автомобила?!?
Да Ви кажем, къде да приключи всичко за 20 минути!!!
Аз живея на село и имам всичко необходимо за този автомобил!!
Има и много други колеги разполагащи с каквото трябва.
Какъв е този "колега" ... дето ... не ми се коментира ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар