Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова визия за XJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова визия за XJ

Маска с фарове от Jeep 2005 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1362435327_247685014_1-Frente-chino-cherokee-a-jeep-2500-Xochimilco.jpg
Прегледи:1
Размер:22.1 КБ
ID:6023053Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00517.jpg
Размер:90.4 КБ
ID:6023054Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dscn0756sm5.jpg
Размер:57.5 КБ
ID:6023055Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dscn0757ck3 (1).jpg
Размер:65.4 КБ
ID:6023056Натиснете снимката за да я уголемите

Име:esquinafrente.jpg
Размер:134.6 КБ
ID:6023057Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mj2500front004ax8.jpg
Размер:114.3 КБ
ID:6023058Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rons9.jpg
Размер:61.2 КБ
ID:6023059

От: Нова визия за XJ

Колеги знаете ли от къде мога да намеря маска с фарове

Коментар

Вярно е, че всеки си има вкус, ама на мен ми прилича като на китайска реплика на истински Jeep. На първата снимка белият ми е 1000 пъти по-симпатичен от бордото.

Само не разбрах каква е целта на темата.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
        Вярно е, че всеки си има вкус, ама на мен ми прилича като на китайска реплика на истински Jeep. На първата снимка белият ми е 1000 пъти по-симпатичен от бордото.

Само не разбрах каква е целта на темата.
        +1000
        - наистина си е Китайска или по-скоро Японска реплика. И както и да го гледам не мяза на джип, още повече на CHEROKEE XJ.
        - това на първата трева, клон или броня е леш.

* МОЛЯ не правете това с колите си !!!

Коментар

Съжалявам но ..... ОТВРАТ !
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Не познахте. Не са китайски, нито японски - меХикански са http://mexicali.nexolocal.com.mx/p22...los-xochimilco

http://mexicali.olx.com.mx/frente-ch...-iid-247685014
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Мисля че за 850 доларес може да се направи къде къде по-крещящ горублянски тунинг....
              Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Не познахте. Не са китайски, нито японски - меХикански са http://mexicali.nexolocal.com.mx/p22...los-xochimilco

http://mexicali.olx.com.mx/frente-ch...-iid-247685014
                Поне доколкото аз имам сведения, в Япония има завод за Cherokee XJ, след спирането му от производство пред 2001г. японците запазват завода и продължават да произвеждат модела, но под друго наименование, с друг двигател + скорости и променено табло + маска.
                Реално само формата напомня за легендарния XJ, но по нито един параграф не може да го достигне и е пълна ГЛУПОСТ да се модифицира оригиналният вид на XJ-я, особено с тези пластмаси мязащи на японски травестит...

ПОздрави !
                п.п. не искам да засягам хората, ако изобщо някой освен автора на темата има желание да слага подобно нещо, но тЮнинга не става нито от практична, нито от естетична гледна точка

Коментар

Първоначално публикуван от alex_r Преглед на мнение
                  Мисля че за 850 доларес може да се направи къде къде по-крещящ горублянски тунинг....
                  То обявите в сайта са отпреди 2 години. Ама тая цифра си е безумна - освен да са ръчна мексиканска изработка от някакво абаносово дърво (а ние да си мислим, че е пластмаса), фаровете да са от планински кристал и т.н.
                  Иначе
                  Колеги знаете ли от къде мога да намеря маска с фарове
                  ако не става дума точно за тази маска... http://www.rockauto.com има решетки от 13 до 69 $ и фарове от 27 до 52 $, рамки / лайсни за тях по $ 10, ама не са такива гъзариЙ
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Tази нова маска май оригинално е китайска - Jeep 2500

XJ in China

China Model 2500 Jeep Cherokee (XJ platform) American Motors established the first automobile manufacturing joint venture in the People's Republic of China to assemble the four-door Cherokee.[8] Production continued after Chrysler's buyout of AMC. Chrysler executives were concerned over licit and illicit technology transfers when knock-offs of the Cherokee began appearing in the Chinese market.[9] The Chinese market BJ 7250 and BJ 2021 (rear-wheel drive and four-wheel drive respectively) had a raised roof in the rear, as they were often meant to be chauffeur driven. Production under Mercedes-Benz continued in the partnership that was renamed Beijing-Benz DaimlerChrysler Automotive. The most recent model with an updated grille, headlights, and other upgrades was known as the "Jeep 2500"[10] and was produced until 2005.[11] It is notable that AMC's original Cherokee design continued to sell virtually unchanged after over twenty years.

Последно редактирано от verter; 20-08-13, 12:33.
                    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                    0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                      Tази нова маска май оригинално е китайска - Jeep 2500...
                      Малееей и тук вездесъщите китайци

Коментар

XJ е жив....
                        благодарение на китайците.

Не е по красив от оригинала, но не ми е грозен.
                        Приятна чисто нова машинка. Видях от снимките, че предлагат 3 двигателя: 2.5 на AMC, 2.4 на Митсубиши и 2.7 на ?

0888/00-55-37

Коментар

Прилично си изглежда машинката, но на някои снимки липсва лоста за положения на раздатката, да не би да има и екземпляри 4х2? Каква ли цена са определили Китайците?
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Да, пише че има варианти и само на задно задвижване.
                            То щом американците са предлагали дори V8 jeep grand cherokee само на задно, защо не и китайците.

Ако чайна пипъл са взели поточната линия и спазват рецептата 1:1 с тази на Крайслер преди години, вероятно този черок не е по лош от нов такъв навремето.

На снимките на Гьонков, забелязах и пикап версията - Comanche
                            0888/00-55-37

Коментар

Ми гадна е тая решетка и фаровете бее. Ама бих си купил такъв нов и сложил старата
                              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X