Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комбина за lift kits от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Комбина за lift kits от САЩ

Моля, ще търсим къде е кита, все още няма резултат. От спедиторската фирма мълчат
    Намериха се дисковете на Пламен, помпата на Вико също я няма.... да ми прати банкова сметка да му преведа и на него каквото трябва.

@Самуил: задръж ги в теб маншоните за сега , ще ги взема по- натам като се намери кита.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

И лифт кита на Самуил се намери. Проблема е бил че от Fat Bob's Garage са дали 1 тракинг номер. А са пратили кита и маншоните в 2 пратки. Хората в склада са товарили в контейнера по тракинг номера и са качили само маншноните за които е имало тракинг. Същото е и с дисковете на Пламен понеже са били в 2 пратки а са ми дали сами 1 тракинг номер от продавача в ибей.
      Та така ако някой реши да прави лифт на Гранд Чероки WJ 2 инча с 4 пруижни и 4 амортисьора да ми пише на лично.
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Ех, мамка му.... Явно от Fat Bob са се пооакали. Както и да е, ще се продаде КИТ-а, сигурен съм. Уникален е.
        "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

интересувам се от 2" лифт кита. Може ли повече инфо какво включва и цена? Може и на лична.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X