Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Вранглер

Здравейте колеги,
    от година и половина карам Гранд 2,7 2002-ра и засега съм много доволен от машината.
    Мисля за свободното време да си взема и една друга джипка.
    В момента има за продаване един Вранглер 1995-та 2,5 с твърд покрив с газов инжекцион.
    Цената е под 6000 лева.
    Кажете си мнението дали си струва, има ли някакви по особенни болежки и какво да гледам ако отида да го купувам.
    Благодаря ви предварително.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
    Jeep Wrangler 2.5i 1996'

От: Покупка на Вранглер

Взимай, много са хубави.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

2.5 е малко куц иначе за в гората става
      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
      http://www.facebook.com/JeepBG
      LZ1GGC

Коментар

Незнам, пред дилема съм все още.
        Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

В mobile.bg най-евтиния е 7500 лева, така че цената която ти предлагат е добра въпросът е в какво състояние е джипа.
          Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
          Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Гледай за ръжда по шасито, има ли ръжда особено около "ушите" на ресорите не го взимай. 2,5 двигателя не става, скоро ще искаш да го сменяш с друг.

Коментар

Утре ще ходя да го гледам обстойно. Много ви благодаря за съветите. Преди малко се обадих на дядо Владо, който както винаги беше много любезен и изчерпателен по телефона, като ми отдели много от времето си в неделната вечер и ми даде много ценни съвети за огледа.
              Като за начало джипа ще се кара предимно в градски условия, така че ще се примиря с мощността на мотора :-)
              Колеги, стискайте палци джипа утре да премине успешно огледа за да мога да се похваля тия дни :-)
              Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Стискаме палци за още един член на клуба 2,5 и за града е спънат, а като цяло вранглера не е най-доброто за града Вранглера е машина само за фенове За двигателя не се притеснявай има лесни варианти, но за ръжата лично аз вариант не виждам. Ако е кърпено шасито е още по-зле

Коментар

Ако е кърпен изобщо няма да го оглеждам а ще продължа да търся. Виждам че по новия моделръглите фарове е с пружини а не с ресори. Предполагам че е по добър вариант. Има ли други разлики между двата освен окачването. Ако трябва да събирам лев за по новия :-)
                  Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Разбира се, че ако можеш събери за следващия модел. Пружините са по-добре от ресорите.
                    ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от pininfarina Преглед на мнение
                      .... Има ли други разлики между двата освен окачването....
                      .....по-малък, по-мек...говорм за ТиДжей.
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Определено стария е много по-солиден, на TJ шасито е с зони за деформация и т.н. Лично аз предпочитам ресорите. То и цените са едни и същи.

Коментар

И така, каквото - такова. Колата я взех днес - да ми е честита. Като цяло доста ми допадна. До края на седмицата ще я прехвърля и ще и направя гражданска че беше изтекла. Ще ви държа в течение как е машината. Благодаря на всички отзовали се със съвети :-)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_1289.jpg
Прегледи:1
Размер:135.2 КБ
ID:5510205
                          Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Честита покупка. И да смениш тези смешни аспиринчета.

Коментар

Айде,още един вранглер във Варна Да ти е честит и много безаварийни километри!
                              o888 37 63 69

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X