Колеги, взех Черо с един ключ и едно дистанционно - сивия ключ и черното дистанционно. Сега ми се ще да извадя още един резервен комплект. Има ли вариант да мина по-тънко от ~300-те лв, които биха ми взели в официалното представителство?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ключ + дистанционно за Grand Cherokee WJ.
Свий
X
-
WG 2.7 CRD
-
От: Ключ + дистанционно за Grand Cherokee WJ.
Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнениеКолеги, взех Черо с един ключ и едно дистанционно - сивия ключ и черното дистанционно. Сега ми се ще да извадя още един резервен комплект. Има ли вариант да мина по-тънко от ~300-те лв, които биха ми взели в официалното представителство?
Коментар
-
Сега бях при един ключар в блока. Той погледна ключа, видя какъв е чипа и с една машинка измери честотата на дистанционното. Каза, че за този чип нямало проблеми да се програмира, както и дистанционното... само остава въпросът - дали след като се направи по този начин процедурата ще може колата да ми разпознава профилите /позиция на огледалата, седалките, климатика/ на всеки ключ и дистанционно поотделно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнениеРазбира се ,че има, Днес ще ходя да ми програмират дистанционното в при ключарите в кв. Дървеница, на бул. Климент Охридски. - 30лв. , а самото дистанционно купих втора употреба. Иначе при тях има и нови дистанционни - 80лв. А ключ без чип - 10лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнениеСори за поредните мнения, но не виждам как да коригирам мнението си... Предполагам за този Еди става въпрос: Владимир Вазов 120;Еди-0885088444
Коментар
-
дааа, до сега я четох тази тема. Телефон не видях, но нищо не пречи да се обадя утре на този да видя дали все пак не е той. Вчера успях да се сдобия с дистанционно 2-ра ръка, остава утре ключарят да каже какво правим с ключа и чипа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнениедааа, до сега я четох тази тема. Телефон не видях, но нищо не пречи да се обадя утре на този да видя дали все пак не е той. Вчера успях да се сдобия с дистанционно 2-ра ръка, остава утре ключарят да каже какво правим с ключа и чипа.
Коментар
-
Информация за цени: При Еди оригинален ключ - 152 лв, програмиране на дистанционно и ключ едновременно - 108 лв. Ключ с чип от обикновен ключар - 110 лв. На някой би могла да му бъде полезна тази инфирмация...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар