Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ключ + дистанционно за Grand Cherokee WJ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ключ + дистанционно за Grand Cherokee WJ.

Колеги, взех Черо с един ключ и едно дистанционно - сивия ключ и черното дистанционно. Сега ми се ще да извадя още един резервен комплект. Има ли вариант да мина по-тънко от ~300-те лв, които биха ми взели в официалното представителство?

От: Ключ + дистанционно за Grand Cherokee WJ.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...62#post1693562
    WG 2.7 CRD

Коментар

Огромно БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнение
        Колеги, взех Черо с един ключ и едно дистанционно - сивия ключ и черното дистанционно. Сега ми се ще да извадя още един резервен комплект. Има ли вариант да мина по-тънко от ~300-те лв, които биха ми взели в официалното представителство?
        Разбира се ,че има, Днес ще ходя да ми програмират дистанционното в при ключарите в кв. Дървеница, на бул. Климент Охридски. - 30лв. , а самото дистанционно купих втора употреба. Иначе при тях има и нови дистанционни - 80лв. А ключ без чип - 10лв.

Коментар

Сега бях при един ключар в блока. Той погледна ключа, видя какъв е чипа и с една машинка измери честотата на дистанционното. Каза, че за този чип нямало проблеми да се програмира, както и дистанционното... само остава въпросът - дали след като се направи по този начин процедурата ще може колата да ми разпознава профилите /позиция на огледалата, седалките, климатика/ на всеки ключ и дистанционно поотделно.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
            Разбира се ,че има, Днес ще ходя да ми програмират дистанционното в при ключарите в кв. Дървеница, на бул. Климент Охридски. - 30лв. , а самото дистанционно купих втора употреба. Иначе при тях има и нови дистанционни - 80лв. А ключ без чип - 10лв.
            Грешка!!!!. След намесата на тези ключари, блокира оригиналното дистанционно, остана постоянно включен плафон и прозорците не се отваряха. Решението пак бе при Еди/ на бул. Вл. Вазов/. 72лв. с коригиране на поразиите от ключарите вече имам второ дистанционно, което си помни новите положения на седалки , огледала и прочие.. За американски джип си трябва дилърския диагностичен уред!

Коментар

Ще ми дадеш ли някакви контакти на този Еди? При това положение мисля да му се обадя да го разпитам както за нов ключ, така и за дистанционно.

Коментар

Сори за поредните мнения, но не виждам как да коригирам мнението си... Предполагам за този Еди става въпрос: Владимир Вазов 120;Еди-0885088444

Коментар

Сори за поредните мнения, но не виждам как да коригирам мнението си... Предполагам за този Еди става въпрос: Владимир Вазов 120;Еди-0885088444
                  Ако там е сервиза на Джип и Мерцедес , значи е той.! Виж темата за дневните светлини. Бях пратил един колега при него , за да му пусне дневните светлини. Та той беше писал, че е взел номера на телефона!

Коментар

дааа, до сега я четох тази тема. Телефон не видях, но нищо не пречи да се обадя утре на този да видя дали все пак не е той. Вчера успях да се сдобия с дистанционно 2-ра ръка, остава утре ключарят да каже какво правим с ключа и чипа.

Коментар

дааа, до сега я четох тази тема. Телефон не видях, но нищо не пречи да се обадя утре на този да видя дали все пак не е той. Вчера успях да се сдобия с дистанционно 2-ра ръка, остава утре ключарят да каже какво правим с ключа и чипа.
                      Ти заготовката си я направи, ама програмирането стави за Еди. Иначе може така да ти блокират компютъра, че да не можеш да си тръгнеш.Е моят случай беше по лек - само плафоните светеха непрекъснато , прозорците не се отваряха, едното странично огледало отиваше в позиция "паркинг"!

Коментар

Информация за цени: При Еди оригинален ключ - 152 лв, програмиране на дистанционно и ключ едновременно - 108 лв. Ключ с чип от обикновен ключар - 110 лв. На някой би могла да му бъде полезна тази инфирмация...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X