Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за преглед на Cherokee в Ловеч?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за преглед на Cherokee в Ловеч?

Здравейте Колеги,

Заглеждам се по една машина в Ловешко - Grand, 4.7 Литра, която обаче е с отишъл мотор... Искам да я огледа някой в района, който поназнайва от Cherokee, за да знам какво дуго да очаквам по машината.

Имате ли някакви препоръки, с кой може да свършим работа там в района?

Колегата Nik Nikolov препоръча да се пита тук във Форума, и аз така, по неговата препоръка - питам.

Благодаря предварително за помощта!
    "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

От: Сервиз за преглед на Cherokee в Ловеч?

Ами нали там правят ти джипове - Великата Стена , 100% доста разбират , отиди при тях
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Здравей, ако е един с голУеми джанти и бял салон за малко пари и аз го заглеждах. Пита ли каква е повредата с мотора ?
      - ако се направи коректна калкулация колко би сртувал ремонта и ако ти харесва си струва та отидеш и да го погледнеш, НО имай приготевни отще толкова, колкото струва джипа за евентуални подводни камъни, които 90% ще има.
      Като гледам как е "тунингован" става ясно и какви хора са го карали, ако не са някой мангусти, са Ловешки тарикати дето0 са му зели душата и сега гледат да си избият "лифта" и джантите.

Успех !

Коментар

Да, за същия джип е. Три бутала били избили май. Имам предвид, че може да се очакват и други "екстри", и точно затова ми трябва някой Про да погледне.... А Великата Стена, и пари да ми дават, не бих ги погледнал - нищо че са някакъв лиценз на Мутси.

Коментар

Ами то без работещ двигател няма как да се провери почти нищо
          - нито климатикът;
          - нито скоростите, дори маслото се проверява на работещ двигател;
          - хидравлика и сипирачки също са на късмет, абе като цяло шанса е 50/50 или печелиш хубава джипка за малко пари за "лек" ремонт или скраб с "малко" ремонти на цена 2 пъти по-висока от готов направен джип.

Аз съвет немога да ти дам, но като рпедложение мога да кажа, примерно ако си що-годе близко да отидеш намясто, да видиш очи в очи човека, който продава джипа, да попиташ за ДОКУМЕНТИТЕ и прехвърлянето и примерно да се договорите да му дадеш 70% от сумата с уверение, че за ремонт е само джипа и основните агрегати и възли са в добро състояние. Ако земе да овърта нещо не му е читава работата.
          - или му кажи да ти даде цена с ремонтиран двигател

Поздрави !

Коментар

За Големата Стена беше шега. Като намериш майстор и вдиите какво ти трябва ми звънни да ти докараме ремонтен комплект от САЩ
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Не прави грешката да му искаш цена с ремонтиран двигател:
              1.99% ще си остави ръцете и после ще трябва да слагаш друг
              2.Мислите ли че човека не си е направил сметка-най-вероятно има и други проблеми, за да реши да го продаде на такава цена вместо да му оправи двигателя и да му вземе доста повече!

Гледах я тази обява, действително салона е супер, а екстериора ще стане готин с 1ч. работа да му се махнат някои неща, че сега е като коледна елха. Помисли си добре преди да правиш каквото и да е- разучи за възможността направо да смениш двигателя с друг(не знам за конкретния модел как вървят цените, аз лично бих разучил), а каквото е здраво от този да продадеш или да оставиш за резервни части.
              Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
              Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
                за да знам какво дуго да очаквам по машината.
                Очаквай среща с шейх Иб'нуй ал Тафанах ал Таибах....това е или сбироток или "Овърленд"и то силно поръчков от след 2002 .....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не се занимавай с глупости...при неработещ мотор не можеш да разбереш нищо що се касае до другите агрегати, освен мотор! Събери парички, ако нямаш, и си купи читава машина!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Очаквай среща с шейх Иб'нуй ал Тафанах ал Таибах....това е или сбироток или "Овърленд"и то силно поръчков от след 2002 .....
                    Кога го научи този език .А как ме изкушаваше да наслагам едни запетайки ...

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                      Кога го научи този език .А как ме изкушаваше да наслагам едни запетайки ...
                      Слагай бе, сега съм радостен и великодушен, дойде ми нормален интернет след 2 седмици борба с жични и безжични, и една кражба на кабели....
                      П.П. Сигурно така съгрешили монахини се радват на месечният си цикъл .....

Коментар

Ще видим, утре ще поразпитам за цял мотор дали не се продава някъде по моргите. Монтьорите от нашия /камионджийски/ сервиз ме убедиха, че не става с ремонти, или поне че ще излезе по-скъпо. От друга страна, ако цял мотор е над 1000 кинта, няма да си струва инвестицията. Чувам за някакви примерни цифри - за Ауди 4.2 примерно - че вървял към 3 к лева, а това вече е безумие... Мисля го още. Иначе е красавец този Jeep, нищо че е лъскав отвсякъде...

Коментар

.....и провери ВИН-а и документите му.....

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            .....и провери ВИН-а и документите му.....
                            +1
                            - преди да започнеш да го оглеждаш питай за документи, прехвърляне и ВИН.

Поздрави !

Коментар

Отказах се. Един употребяван мотор върви явно от 2 до 3 к, и не ми върши работа. Сметката никаква не излиза, така да се каже...

Пускам нова тема, с питане за Сервиз в Кюстендил.

По ВИН-а какво да проверявам? Дали не се издирва от Интерпол? Е, и конфигурацията де, ама там е ясно - Quadra Drive, вероятно ще е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X