Може ли някой да помогне ?
Пристигна ми Slip Yoke Eliminator -a за NP 231 раздатката, обаче се оказа, че валът в комплекта е с малко по-голям диааметър на едно място за иглен лагер
Може ли да се шлайфа и после да се закали или циментова шлайфаното и къде ?
Благодаря предварително
Колко малко е по-голям диаметъра?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Доста е, няма да минеш без обработка вероятно. Важно е ПРЕДИ да се свали диаметъра да се провери каква е твърдоста, гладкоста и точния до микрон размер който ти трябва за лагера.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Много е това. Ако беше десети можеше и да мине само със шлайфане, ама като е милиметри практически махаш обработената за търкалянето на иглите по нея част. Трябва после циментация, азотиране, или някакъв вид термообработка с евентуално повторно шлайфане след това. Това са малко трудни и скъпи операции за единични детайли, и не чак толкова трудни и много по-евтини при серийно производство.
Снимчица нещо няма ли? И не е ли по-лесно да коригираш корпуса за по-голям лагер, вместо въпросната ос? По корпуса термообработка не би трябвало да има, ако лагера си има външна обвивка, и там обикновено се опира само до машинна работа без никаква последваща обработка.
ПП: И не на последно място - поразтършувай се дали няма лагер, който да ти реши проблема - да речем с по-тънки и повече на брой иглички, с еднакъв външен диаметър като предишния и по-голям вътрешен като за новия вал. Понякога решенията за на вид сложна задача се оказват по-прости отколкото си ги представяме.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар