Колеги пак аз
, взех много усилено да чета форума обаче колкото повече чета повече НЕ ми става ясно какво става. Значи направо се омотах в темите.
Сега съм в дилема тази кола има ли блокажи няма ли, преди да я купя четох пак тука доста останах с впечатление че заводски всички имат LSD блокаж, обаче сега се обърках като се зачетох по цял ден и направо ще се изям от яд ако съм збъркал въпросната кола.
Да попитам, предварително се извинявам за тъпите въпроси:
1. Това означение (limited) какво значи реално, има ли общо с блокаж някакъв изобщо... не ми е ясно аз като гледам те всики са limited
2. Как да разбера наистина дали има някакъв блокаж.
3. Ако има, на заден мост ли е, на преден ли е, на двата ли е това пък изобщо като четох не го разбрах се заден гледам пише все ...
4. Пише ли накъде нещо по което да разбра и какви тестове да проведа

Сега съм в дилема тази кола има ли блокажи няма ли, преди да я купя четох пак тука доста останах с впечатление че заводски всички имат LSD блокаж, обаче сега се обърках като се зачетох по цял ден и направо ще се изям от яд ако съм збъркал въпросната кола.
Да попитам, предварително се извинявам за тъпите въпроси:
1. Това означение (limited) какво значи реално, има ли общо с блокаж някакъв изобщо... не ми е ясно аз като гледам те всики са limited
2. Как да разбера наистина дали има някакъв блокаж.
3. Ако има, на заден мост ли е, на преден ли е, на двата ли е това пък изобщо като четох не го разбрах се заден гледам пише все ...
4. Пише ли накъде нещо по което да разбра и какви тестове да проведа
Коментар