Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки Либерти 3,7 i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чероки Либерти 3,7 i

Здравейте пичове, от много време се оглеждам за бензинов джип и днес ходих да пробвам един на Горубляне, модела е 3,7 бензин с газова уредба. Моля тук за компетентно мнение относно този модел, какво е важно да проверя преди покупката и неизбежния въпрос за консумативи, части и тн за модела.
    Също така дали има сервиз различен от Балканстар, където мога да го закарам за обслужване? Чух че има много добър специалист в Костинброд, дали е познат тук във форума за да ми дадете координати?
    Тел ми е 0898428977 Виктор, ако на някого му се говори за този модел с удоволствие ще му се обадя, само да клипне!

От: Чероки Либерти 3,7 i

Този добър специалист в Костинброд е дядо Владо/това е неговия ник във форума/ има и телефон в подписа.Най хубаво е преди покупката да я закараш до Костинброд.

Коментар

Благодаря, ще потърся телефона!

Коментар

Това е мястото, където е сервиза на дядо владо, а това в GSM-а му: 0877 17 07 27
        Ако имаш GPS това са координатите: 42.804328, 23.196205
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

За съжаление този номер не е активен вече 2 дни, дали имате друг?

Коментар

Първоначално публикуван от vikik Преглед на мнение
            Защото се занимава с моето "Хеми" в подписа ми и не чува или го е изключил, за да не го разсейват такива като теб
            Немой разсейваш дяда си Влада докато изпълнява тъй отговорна мисия Ще зачЕкаш до утре (вторник).
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Защото се занимава с моето "Хеми"
              Тунинг нещо..наджипване?? Ухапа ли те коня..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Не, за малко излишни според Димата, смяна на тампони и разни други работи по окачването, ама ще го правим "перфектнийо стоков (засега) Jeep". Нещо ми подскача и подрънква на неравности от самото начало.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Айде бе, а какво звъни в джоба ми??Темата ти е е от вчера, а вече два дни......
                  Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Защото се занимава с моето "Хеми" в подписа ми и не чува или го е изключил, за да не го разсейват такива като теб Немой разсейваш дяда си Влада докато изпълнява тъй отговорна мисия Ще зачЕкаш до утре (вторник).
                  Извън майтапа, не си изключвам телефона никога, може да не го вдигна веднага, или да не го чуя, но като правило не отговарям само на "цигански СМС-и"......
                  Последно редактирано от дядо владо; 10-06-13, 17:01.
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ами казва че временно няма достъп до този номер? Звънях точно сега, 21,15 и така ...

Коментар

Това все пак не е Спешна Медицинска Помощ и човекът има право и на лично време. Ако наистина искаш да се свържеш с него, направи го през деня, в по-подходящо и работно време. Може и на Л.С. да му пратиш "хабер" и да се уточните. Ще го прочете и ще ти отговори, влиза всеки ден във форума, въпреки ангажиментите си.
                      Успех!
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Ами казва че временно няма достъп до този номер? Звънях точно сега, 21,15 и така ...
                        "Временно няма достъп и т.н. " е от репертуара на "Мтел", аз съм с "Вива"..... След като прочетох предният ти пост си самозвъннах от домашния телефон, работи, открих че са ми активирали нещо наречено "виртуален номер" на домашния,говорих си с "123" работа с абонати.... след твоя пост поулчих и обаждания от съфорумци "Верно ли съм изклюЧил..." Я внимателно провери какви цифри набирш.

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                        ..... човекът има право и на лично време. .....
                        абе принципно е така, ама както писах по-горе не си гася телефона макар и понякога да става напрегнато със семейството....

Я да ви питам с друже Боголюб. Днес (тези които все пак са ми намерили телефона работещ) ми докараха за диагностика няколко джипки и едната е кръглоок "Черок 3.7", до сега не бях карал такъв и ми се струва че от R на D и обратното понякога минава малко по-твърдо? Димата каза че не е сигурен дали и неговия не е правил така, а понеже усета ми се подравнява по най-често караните и здравите, за да избегна субективизма при вас как е?
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          едната е кръглоок "Черок 3.7", до сега не бях карал такъв и ми се струва че от R на D и обратното понякога минава малко по-твърдо? Димата каза че не е сигурен дали и неговия не е правил така, а понеже усета ми се подравнява по най-често караните и здравите, за да избегна субективизма при вас как е?
                          На бившия мой, понастоящем- докторов, го имаше това, за което говориш. Дори беше функция от силата на натиск на спирачката донякъде..
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Какво имате предвид - лостът се мести по-трудно или някакъв тласък / удар се усеща при превключване ?

Коментар

Ами сигурно набирам нещо грешно, днес ще опитам отново, че вече сън не ме лови така съм се навил на тази джипка. Видях че двигателя е с ремъци, от къде мога да купя необходимите консумативи за обслужването, когато я купя!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X