От две седмици съм притежател на ГРАНД чероки 1999- 4.7 -v8 тази машина ми допадна много имам нужда от инфо - къде и какви масла да слагам, благодаря предварително ................
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още един собственик на Гранд 4.7...
Свий
X
-
От: Още един собственик на Гранд 4.7...
Честито и много безаварийни!
Качи някоя снимка.
За маслата виж тук:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=832080осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Браво, честито!
Сминки?
ПО-ДОБРАТА тема:
МАСЛА и течности за нашите джипове
Коментар
-
Поздрави за добрия избор. Масла докарваме с контейнера след седмица , ако ти трябва за скорости и раздатка или добавка за диф-а свиркайGrand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеПоздрави за добрия избор. Масла докарваме с контейнера след седмица , ако ти трябва за скорости и раздатка или добавка за диф-а свиркай
Коментар
-
Ами понеже постоянно ме питат хора , а наличностите намаляват, ако искаш мже да капарираш да кажем 150-200лв. А останлите около 22ри юни като дойдат .Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Здравеите имам проблем протече задния диф от семеринга на фланеца към кардана ... Искам да питам някои може ли да ми покаже схема между лагерите на пинйона каква фтулка има и евентуално от къде да си поръчам неща ....И ми се върти в главата дали не мога така и така ще се ремонтира да му сложа ламоблокираща се касета на моя диф понеже лъм с обикновен.......БЛАГОДАРЯ......
Коментар
-
Ха честито и от мен, макар и на патерици. Много да те радва машината, хиляди безаварийни с нея!
За всички въпроси (мой съвет) най-добре търси дяда ти Владо и Димата (Quadra). Те ще излекуват и машината ти, и теб самия (от автохипохондрията също) :-)))
Дано да си им в региона...Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар
-
Първоначално публикуван от BAUKI Преглед на мнениеЗдравеите имам проблем протече задния диф от семеринга на фланеца към кардана ... Искам да питам някои може ли да ми покаже схема между лагерите на пинйона каква фтулка има и евентуално от къде да си поръчам неща ....И ми се върти в главата дали не мога така и така ще се ремонтира да му сложа ламоблокираща се касета на моя диф понеже лъм с обикновен.......БЛАГОДАРЯ......
На другия диференциал полуоските са други. И май най-лесно ще е да се смени цял диф.
А за семеринга... Ако смениш и фтулката, ще трябва и настройка за натегнатостта.
Иначе.
Бележиш до къде е завита гайката, сменяш семеринга.. (Ще трябва да шлайфаш фланеца, че със игурност се е вкопал. ) и затягаш пак до там, където е билаWJ 4.7 Limited
0889 70 70 42
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар