Джипа изгасна в движение и повече не запали ? Записаните гревшки са Р0460, Р0579 и Р1130 , изчетох другите теми, но не намирам решение на моя проблем. Прегледах за течево и скъсани кабели ,но не намерих. Дали са свързани грешките или не ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep WJ 2.7 CRD Не пали!
Свий
X
-
От: Jeep WJ 2.7 CRD Не пали!
Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнение... Дали са свързани грешките или не ?
В случая:
Р0460 касае датчика за ниво на гориво.
Р0579 касае круиз контрола.
Р1130 касае налягането на горивото в рейла.
Проблем с включвателя на круиз контрола не знам как може да изгаси двигателя и после да не може да се стартира.
Според мен, първо виж има или гориво в резервоара, после проверка за утечка на дюзи и накрая регулатор за налягане.
-
Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнение..... каде е клапана за налягането ?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Както казах, първо "проверка за утечка на дюзи". Само, че това не значи буквално да гледаш дали тече нафта от някъде. Има се в предвид "утечка" през излишната нафта, от което пада налягането в рейла и няма впръскване.
Ако са читави дюзите, тогава "клапана", (регулатора) на налягането, който, както ти каза Владо е отзад на рейла.
Коментар
-
"проверка за утечка на дюзи" с това започнах, всичко е проверено имасше само ендна бърза връззка на помпата за ниско налягане но е сменена. Н маркучите няма мехури и тн. нафта има но уви , свети чека и не пали? Кабелите са на визуална инспекция , нямат видими повреди, утре ще поровя по клапана - някакви препоръки ?Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
-
Не знам какво значи: - "ще ровя по клапан-регулатора"!? Ако се окаже, че клапана е читав, има голяма вероятност с "ровенето" да го пре...беш!? В сервизното ръководство пише, че: - "при демонтиране на клапан-регулатора, се сменя с нов"!
Помисли, дали са разчетени правилно кодовете за грешки!? Как ги разчете?
Помисли дали правилно са тествани дюзите!? Как ги тества?
Да не се окаже проблем с някой датчик!? Тоя джип не пали, когато няма сигнал от датчика на РВ!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар