Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на лифтове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закупуване на лифтове

Колеги Здравейте извинявайте предварително ако вече е споменато някаде но не открих информация . Интересувам се от лифт китове за джипове и по специално лифт кит за Jeep Cherokee XJ. Имам едно такова добиче и искам да го пооборудвам малко да ходя на лов пък и за удоволствие да се кефя
    Въпроса ми е : Може ли някой от вас да съдейства за лифт ? Къде мога да си закупя ? Можете ли да предложите сайтове с доставка до България или български такива ?

Насоката ми е към 4,5"

Благодаря Предварително

От: Закупуване на лифтове

Доставка на неща от САЩ с контейнер тук ще видиш кой,как,какво доствя ......сподели от къде си, ако си от около софийско, звънни и ела, лифт на "Джип"-О.К. ама за какво ще го позваш, "Jeep Cherokee XJ" но коя модификация, че на свинче звънче, и т.н......
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Гладиатор, Вромос, Ицо4х4 ..разгледай тук http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=10
      и тук http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=117
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Здравей колега,
        Благодаря за отговора , От Червен бряг съм Плевенско но в момента съм в чужбина по работа и няма как да дойда за съжаление . Евентуално когато си дойда Юли. Джипа не е нещо специално Чероки 2.5 Д дълга база Знам какво ще кажете за тая модификация но го взех тънко и за това така . За сега не е прегрявал но никога не е късно , зимата изкарах един патрол от един дол, който дол не мислех че ще успея уви УСПЯХ Аз съм запален ловджия по принцип ходя често по бълкана харесвам Офроуда но не като състезател, а като любител с тая джипка до там като за любител , пък и финансите до там . Хареса ми как изглежда джипа с този лифт и затова рекох да се поинтересувам . Не съм разбирач , отворен съм към всякакви съвети за което ви благодаря.

Коментар

колега прочети тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102759
          има много информация за лифт, за това колко може и след колко почва да се чупи и разни други полезни неща. Лифта към който си се насочил 4.5" предполага слагане на 35" гуми, само че тоя джип с тоя мотор не е за такива гуми според мен. А да го вдигнеш с 4.5" и да си го караш с малките гуми е безсмислено и скъпо.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
            колега прочети тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102759
            има много информация за лифт, за това колко може и след колко почва да се чупи и разни други полезни неща. Лифта към който си се насочил 4.5" предполага слагане на 35" гуми, само че тоя джип с тоя мотор не е за такива гуми според мен. А да го вдигнеш с 4.5" и да си го караш с малките гуми е безсмислено и скъпо.
            Чак пък 35" и 33" ще се съберат

- шегата на страна. Към автора - както винаги реши за какво ще ползваш джипа, имаш нужда от повече проходимост или просто гледаш да го направиш добре изглеждащ - "кафеджийски" лифт ?
            Не искам да ми се обиждаш или засягаш, но щом си взел джип с 2.5VM, притова "тънко", как реши да слагаш лифт, който вероятно струва колкото джипа, че дори и повече ? Помисли си дали си струва да "забиваш" толкова пари в подобна комплектация. Всеедно на трабанче да сложиш 18" лети джанти с нископрофилни гуми, дето струват колкото един автовоз трабанчета.
            И все пак, ако не съм те отказал, що реши да е 4.5", реално това са 12 см. + още 5-6см от по-големите гуми които ще се наложи да сложиш, щото иначе ще стои супер грозно ще нарастне с около 18-20см. Пробвай да повдигнеш джипа на подемник с толкова и ще видиш за какво става въпрос. Имай предвид,че гуми + джанти са окло 1500лв. Така е, нашетп ходби не е никак ефтино, но за сметка на това е с най-голяма тръпка и задоволство.
            - прегледай в интернет разни джипки с 2-3" окачвания и гуми 31". Това за мен е най-дората комплектация за такава джипка, макар и винаги да си остава риска - слабо сърце. Поне с по-малък лифт няма да се набутваш толкоз пар, ще ти трябват:
            - нови амортесиьори, може и старите, ама вече става пълна цигания ;
            - нови прожини или подложки 50-60мм на старите ;
            - подложка за задните ресьори + шпренгване;
            * по желание може да си измайсториш и дисконектори за предната саб. щанга и да махнеш задната - така джипа ще може да се "чекне" максимално.
            Гореизброените щаркове няма да струват повече от 500лв, ако труда си е от теб и решиш да ползваш що годе читави части

Поздрави !

Коментар

Идеята ми беше, че 33" може да събере и при по- малък лифт за по- малко пари. А това VM така или иначе ще се зори да върти кални 35-ци. Иначе му цитирах тази тема, за да види как се чупят разни неща още при 33-ки при това не от най- агресивните. Иначе си напълно прав, че за около 5-600лв ще успее да го повдигне и да сложи 31-ци и да си кара с кеф.

Коментар

Колега карам го същия дзвер , мани ги тия митове, че мотора е слаб! ако е читав си има 300нм. и то при 1800 оборота, аз съм с 31МТ и 3" лифт, като го настъпия на светофарите не си личи да му е трудно , на този етап съм с подложки 7см. отпред и добавени 2 листа от др. чероки + 5см по дълги люлки на ресорите и амове от вранглер и съм много доволен за сега. Най-важното е докато го караш в гората никакво гасене преди да поработи 20 минути на място (става въпрос ако го ръчкаш на макс).
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00332.jpg
Прегледи:1
Размер:125.4 КБ
ID:5480485
                Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
                NV 231 - COMMAND-TRAC
                3" lift

Коментар

Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнение
                  Колега карам го същия дзвер , мани ги тия митове, че мотора е слаб! ако е читав си има 300нм. и то при 1800 оборота, аз съм с 31МТ и 3" лифт, като го настъпия на светофарите не си личи да му е трудно , на този етап съм с подложки 7см. отпред и добавени 2 листа от др. чероки + 5см по дълги люлки на ресорите и амове от вранглер и съм много доволен за сега. Най-важното е докато го караш в гората никакво гасене преди да поработи 20 минути на място (става въпрос ако го ръчкаш на макс).
                  За това става дума - да вкара 31" НЕ агресивна гума за кал и да си свирка. Но той говори за 4.5" което е почти 12см което пък е излишно след като и при 7см влизат 31-ци.
                  Обаче ако мине на 33 или 35" и на по агресивен грайфер нещата се променят и от към вървеж и от към издръжливост.
                  Успех на колегата.

Коментар

Колеги Здравейте така като гледам от предложенията и информацията която давате 3" са напълно достатъчни за тоя джип пък и добре изглежда надявам се да е също толкова проходим из Балкана има зорливи места . За двигателя е ясно , но мисля че при своевременна подръжка всичко ще е наред. Все пак това са машини и всичко е на късмет можеш да си вземеш и най-хваления джип и пак да блокира двигател. Изпробвах Джипа къде ли не разбира се мурдарската не се кара следя двигателя постоянно и няма никакъв проблем . Надявам се така да е и за в бъдеще

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X