Колеги трябва ми скоба за смяна на шарнирите на черока.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скоба за шарнири
Свий
X
-
От: Скоба за шарнири
Във Вюрт мисля че имаше, а и продават едни вилки за тази работа. Има различни размери според шарнира, по удобни са.
Иначе преди години имаше на женския пазар едно магазинче, в което продаваха. Намираше се тръгвайки от към Лъвов мост вдясно.
-
Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
-
Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнениеАз операцията я знам , инструмента нямам
Отиди до най-близката свестна железария и се снабди с подобна скоба, отрежи си от тръба с подхудящ диаметър втулка и си готов
Коментар
-
Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнениеПодобната скоба е само тази и е 150лв. А за 2 шарнира от 30лв. не ми се дават 150 за скобаТам няма кой знае какво усилие, тъй че може да се ползва и обикновено желязо за наравата на скобата
Коментар
-
Първоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнениеМи за усилието си е бая , разпитах ми казаха, че с вария и горелки едвам се избива , ма както и да е намерих скоба остава смяната
Питам, защото и на мен ще ми трябва такава скоба, шарнирите ги имам, нямам скоба за смяната им обаче.
Ако не е много нахално от моя страна ще мога ли и аз да я ползвам?Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар