Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 4.7i V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 4.7i V8

Здравейте,
    казвам се Светослав Пеев, от София съм, съвсем нов съм тук, но имам силна връзка с природата и свободата. Мисля да си купувам джип. Спрял съм се на Grand Cherokee 1999-2004г. Молбата ми е да ме посъветвате за модела, а ако някой продава такъв ще се радвам да ме информира. Благодаря предварително!

От: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 4.7i V8

Вторият с газ заради екологията.

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
      Вторият с газ заради екологията.
      Подкрепям!И не само заради екологията.Имам приятел с дизелак и не мь кефи.Някак нямаш усещане за JEEP.Разхода на газ е напьлно приличен за такьв мотор.Сори ма нямам повече време да понапиша че трьгвм на работа.И все пак до тук ме радва машината.Успех.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Благодаря за отговора. И аз клоня към голям бензинов мотор, V8 дава неповторимо усещане.

Коментар

Първоначално публикуван от rolly69 Преглед на мнение
          . .......Мисля да си купувам джип. .......
          Звънни и ела......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А земи си дизел и напълни форума с теми за ремонти. Jeep-a е само бензин/газ! И слушай дядо си Владо.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Бате Роли, да взема да те закарам направо в Костинброд. Познавам правилните хора, заради които после все няма да ти достига я мощност, я височина, я нещо друго

Коментар

Хехехе...колега тя май темата се изчерпа - всички сме единодушни-бензин/газ. Аз съм с 4.0ка че взе да ме фаща яд че не е 4,7, ама си го харесвам и моя. Кухил съм си го ще си го карам!
                Сега сериозно - внимавай в избора. Дядо Владо те кани, послушай го - звънни му и върви!!! Успех !
                Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                O8867З7I78

Коментар

Благодаря на всички за съветите и мненията. Изборът е ясен и твърд - да живее осмакът. Сега само трябва да се видя с Дядо Владо и да си намеря моята джипка!

Коментар

Гранд Чероки 5.2V8 MPi 1994г. или 4,7i V8 99-2002г. ?

Здравейте, моите терзания по темата за в гората продължават. Сега дилемата ми е дали да избера Гранд Чероки 5.2V8 MPi 1994г. или 4,7i V8 99-2002г. ? Има един бял Гранд от 94г. в Мобиле за 6300лв. Ако някой знае нещо за него, моля да пише. Та да ходя да го гледам или да търся 4.7? Бюджета също е от значение.

Коментар

От: Гранд Чероки 5.2V8 MPi 1994г. или 4,7i V8 99-2002г. ?

То между двата прилики много няма......Колкото до състоянието, ако си няма номера за собствн ход, нормалните хора го товарят на репатрак и (ми) го карат за оглед
                      Последно редактирано от дядо владо; 04-05-13, 08:29.

Коментар

Като ще даваш 6300 за 20 годишен автомобил, задължително го закарай при дядо Владо. Аз лично видях доста от същите модели, за около 4 бона, но ти си знаеш.
                        Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                        O8867З7I78

Коментар

Куадра драйв срещу куадра трак–май първото е по добрият избор.

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
                            Куадра драйв срещу куадра трак–май първото е по добрият избор.
                            Точно така е, .......но някъде по-горе се спомена думата "бюджет", а при WJ-я ремонт се пише с две нули задължително, без значение цифричката отпред (1рем00нт) Иначе в "Мобилето" днес видях нова обява ZJ за 3000, ако няма скрит дефект + още 3000 (регистрация, консумативи и дребни дефекти)ще стане безпроблемен
                            П.П. Погледнах белия в "Мобиле"-то......силиконова красавица
                            Последно редактирано от дядо владо; 04-05-13, 17:21. Причина: след "Мобилето"

Коментар

То безплатно ядене няма,или там кво беше –хем душата в рая –хем...........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X