от ловеч съм ....какво да е тогава преди 3000 км сменях гарнитура на главата -влезе антифриз вмаслото беше си наред чукането се появи при тръгване на кръстовище подадох газ и се чува само с един цилиндър сритъма на оборотите на двигателя
Не махай свеща, а откачи само високоволтовия кабел. Откачаш 1-ви, въртиш, палиш, слушаш, гасиш, закачаш. Откачаш 2-ри, .......да видим ще млъкне ли на някой цилиндър без запалване.........
извинявам се на колегите че повдигнах въпрос и се загубих във времето случи ми се траурна ситуация вкъщи затова моля да ме извините за мълчанието ....днес откачах кабелите шума не се променя на никой цилиндър махнах капака на клапаните превъртях на ръка никоя кобиличка не провисва остава ми да продължа ама накъде дали към картера или към обтегача на веригата
При чукане в двигателя се стига до край. Тоест: - стига се до пълно разглобяване на двигателя. Така, че на където и да продължиш, вероятноста да стигнеш до края е много голяма. Но, все пак: - почни с картера, виж биелните лагери и шийките на КВ. Това е най вероятната причина и същевременно най леката процедура. Но, само за диагностика, защото няма такъв вариант чукащ биелен лагер да не износи КВ. Както ти каза Владо, малко вероятно е хидрокомпенсатор, но и там работата е дебела: - сваля се главата. Веригата ... няма обтегач, няма нищо, освен двете звездочки.
Последно редактирано от Аndro 160; 01-06-13, 22:29.
доста поотложих момента с разглабянето но сега вече успях трябват ми биелни лагери за 4.0 192 к.с. 1993 год ще мине и без шлайф към кой магазин да поемам
Коментар