Здравейте колеги, звънях на около 20 автоморги с джипове на части, но навсякъде беше продаден генератора с ролката. Някой ми предлагаха вече прецакани ролки и т.н. Тук ми е последната надежда, ако някой във форума продава или знае някой който продава ще съм му много благодарен да пише.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся генератор/алтернатор за Jeep Grand Cherokee 3.1
Свий
X
-
От: Търся генератор/алтернатор за Jeep Grand Cherokee 3.1
Първоначално публикуван от Velin Hristov Преглед на мнениеДа, дизелов е като цяло ми трябва само ролката на генератора ама нова ролка е под 140 лева не намерих. Втора ръка вървят горе долу 120-150 лева генератора с ролката ама навсякъде са продадени или ролката си е заминала...
Коментар
-
От Стара Загора съм, няккаъв номер можеш ли да ми дадеш или нещо за връзка да си поръчам или незнам. Иначе ролката, която си взел пасва на генератора, нали?Последно редактирано от Velin Hristov; 09-04-13, 13:31.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bakobako Преглед на мнениеНе казваш дали си от София, но преди 6м. купих ролка за 60лв. на Козлодуй, чистак-бърсак нова, с гаранция...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеДали се говори едно и също? Ролка или шайба?
"...Да, дизелов е като цяло ми трябва само ролката на генератора ама нова ролка е под 140 лева не намерих. Втора ръка вървят горе долу 120-150 лева генератора с ролката ама навсякъде са продадени или ролката си е заминала..."
Мисля да е ролка. Ама дали е ролка или шайба - все е 8 канална и все е около 200лв. Така, че ако колегата я е намерил за 140лв. нова , ще е на далавера!
Коментар
-
Aко е ролка тип със съединител:
http://www.autopartoo.com/oem/chrysler/5019860aa.html
http://www.findpart.org/part/chr-5019860aaНай ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеАко е ролка не може да е "на генератора". Мисля, търси шайба, ама какво й е на неговата? За първи път ще чуя за счупена шайба.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеАко е ролка не може да е "на генератора". Мисля, търси шайба, ама какво й е на неговата? За първи път ще чуя за счупена шайба.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар