Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да купя въздушен флтър за Grand 4.7HO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да купя въздушен флтър за Grand 4.7HO

Преди седмица реших да сменя въздушния филтър на Granda които е 4.7НО и изненада,мисия невъзможна,поне в Сливен.На 4.7НО филтъра се оказа по малък 273Х248мм от този на стандартно 4.7 които е 288Х245мм.На всякъде с гордост ми заявяват как само те имат и накрая йок стандартен.Та бих бил много благодарен ако някои ми каже модел и номер на филтър или магазин в които мога да намеря.

От: От къде да купя въздушен флтър за Grand 4.7HO

Това е знак от господ, иска да ти каже да замениш хартиения филтър със спортен KN, при мен след като сложих KN с оригиналната кутия, разхода по борда спадна с почти 6 литра, измерено по едно и също трасе, не е за вярване колко е чувствителен Гранда към входящ въздух, затова по-добре дай 120 лева за спортен филтър, и ще ти се връщат многократно от икономия на гориво, а и двигателя с повече въздух работи по-добре.
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
      Това е знак от господ, иска да ти каже да замениш хартиения филтър със спортен KN, при мен след като сложих KN с оригиналната кутия, разхода по борда спадна с почти 6 литра, измерено по едно и също трасе, не е за вярване колко е чувствителен Гранда към входящ въздух, затова по-добре дай 120 лева за спортен филтър, и ще ти се връщат многократно от икономия на гориво, а и двигателя с повече въздух работи по-добре.
      На моя му го смених с К&N още на първия месец и БК започна да показва по-малко литри среден разход, но действителния разход не се промени.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Порових из каталозите и филтър с тези размери не открих. Такъв филтър прави само K&N и номера му е: 33-2246. Иначе и аз съм карал с K&N и не съм усетил никаква разлика в разхода... освен цената на самия филтър плюс комплекта спрейове.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

K&N го гледах но в близките два-три месеца излишни 120лв няма изглед да се появят. Затова търсех хартиен.Старият е Kaishin но е по-голям и е прищипан от единия край явно и стария собственик не е намерил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X