Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е гледал този Гранд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да е гледал този Гранд?

Привет колеги!Не мога да пусна линк,но искам да ви попитам за един Гранд от мобиле.бг-11990,намален на 9990 до края на Март,от Казанлък!Някой да го е виждал и придобил лични впечатления?Вдигнат е и е с фланци на главините!WJ 4.7 99' .
    Последно редактирано от sonda; 20-03-13, 14:03.
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

От: Някой да е гледал този Гранд?

Добре изглежда, и реално за километрите/от снимките/. С тия екстри и цената е прилична. Ако и всичко основно е здраво, изключвам дреболиите. За тази цена ако ти се занимава, можеш да се сдобиеш от вън и с Куадра драйв 2001-2002.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Е..знам,че куадра-драйв-а е по-добре,но конкретния екземпляр ако е направен технически грамотно е отнел доста усилия,време и пари,които идват дюшеш!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Газовата+лифта+гумите+обслужването=80% от цената на колата за посочената.
        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Как се регулират тея 9 степени на твърдост на окачването?
          Нещо едната пружина много ръждива, макар че това не е показател.
          Странно ми е това намаляване с 2000 лв
          блокаж на задния диф?
          Нещо прекалено добре изглежда всичко за да е истина, но може и да греша де
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Казанлък или Кърджали? Продавача да е е член на този форум? Кинекс офроуд шоп? Газовата е на мястото на резервната гума и вътре някои от пластмасите са облепени с карбоново фолио?
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от marinco Преглед на мнение
              Газовата+лифта+гумите+обслужването=80% от цената на колата за посочената.
              А бе към 50% смятам аз!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                Казанлък или Кърджали? Продавача да е е член на този форум? Кинекс офроуд шоп? Газовата е на мястото на резервната гума и вътре някои от пластмасите са облепени с карбоново фолио?
                Не е на Кинекса!От Казанлък е.Не съм го разглеждал,говорих по телефона и доколкото разбрах окачването е свалено от Вранглер/амове и пружини/,носачите не са сменяни /само тампоните/ и раздатката е смъкната с 3 санта надолу за компенсация на ъглите!Ти кой си гледал с карбоново фолио?
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

10см лифт с оригиналните носачи - това окачване няма да работи правилно според мен.
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Равносметката е,че 10 санта се е надигнал прага!А аз също знам,че при 4 инча бива да се направят и други промени,но нека се изкажат тунинговите конструктори!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                      10см лифт с оригиналните носачи - това окачване няма да работи правилно според мен.
                      Коригирам се.+1

Коментар

На амовете има една врътка която се завърта с два пръста на девет степени(според терена на който ще се кара)Към тези амове има опция да се постави компресор с дисплей за корекция в движение (340$)
                        За намалението на цената няма нищо скрито.Джипа не се оставя да изтине,кара се всеки ден.Който има интерес към джипа да заповяда за тест по всякакъв терен,е без тежки офф проби.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X