Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбар, степенки и теглич за WJ - мнения и препоръки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булбар, степенки и теглич за WJ - мнения и препоръки!

Здравейте колеги,
    Замислил съм да сложа булбар на Гранда и евентоално степенки. Искам булбара да е прибран, да не минава пред фаровете и да е хромиран. Същевременно ме интересува как ще се осъществи монтажа и евентоално да споделите от къде ще е добре да го закупя и монтирам. Цена?
    За степенките съм под въпрос, но все пак това, което ми харесва са хромирани тръби на нивото на праговете с извивки прибиращи се под купето, сигурно се сещате за какво Ви говоря!
    Теглич - какво ще кажете за оригинален и как седи въпроса с монтажа и окабеляването? Може и неоригинален стига да е измислен както трябва! Цена?

Който разполага с повече инфо нека да сподели - какво, къде, как и колко! Всякакъв авторски снимков материал е добре дошъл, ще е хубаво да се види и закрепването!

От: Булбар, степенки и теглич за WJ - мнения и препоръки!

Знам къде има пълен комплект за точно този модел, ако решиш пиши ЛС.
    Но ако караш извън асфалта, не мисля че ще ти трябва.
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

До тук добре, някой да е слагал наскоро нещо и иска да похвали?

Коментар

За какво са ти тия украшения? Хромираните булбари са от много тънки тръби, които се захващат със също такива нефелни планчици. За предпазване - нищо не предпазва, а дори в някои случаи може да нанесе и повече поражения, отколкото би имало без булбар.
        При всички положения монтажът ще остави поражения по бронята, което следва да се има предвид, ако в един момент украшението се махне.

Степенки на WJ са напълно лишени от смисъл, освен ако няма да се прави някакъв сериозен лифт. Колата е с достатъчно ниско купе за да няма нужда от степенки. Най-сериозният ефект от тях ще е в, че в кално време ще си цапаш дрехите при слизане/качване. Отделно дето наличието на степенки има неприятен страничен ефект - при каране на места, където има разпилени клони, последните имат лошия навик да се навират между степенката и прага и да нанасят поражения.

Що се отнася до теглича, за мен най-добрият вариант е щатният - http://wjjeeps.com/trailer.htm

Най-прибран е, но, естествено, това предполага да се пипне и бронята.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          За какво са ти тия украшения? Хромираните булбари са от много тънки тръби, които се захващат със също такива нефелни планчици. За предпазване - нищо не предпазва, а дори в някои случаи може да нанесе и повече поражения, отколкото би имало без булбар...
          Не че не си прав, но булбара първо ми харесва как седи, второ тази пластмасова броня мислиш ли, че е по-здрава, особено в долната си част, трето за в града ще ми спестят доста щети, защото за вас незнам, но мен не ме пропускат по паркингите.
          Степенките така ли иначе са под голям въпрос.
          Оригиналния теглич наистина седи прибран и нагоре, а що се отнася до бронята - тя так или иначе е за боя.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
            Не че не си прав, но булбара първо ми харесва как седи, второ тази пластмасова броня мислиш ли, че е по-здрава, особено в долната си част, трето за в града ще ми спестят доста щети, защото за вас незнам, но мен не ме пропускат по паркингите. ...
            По-здрава за какво?!? Ако има по-сериозен удар, булбарът не само няма да помогне, ами може да направи и беля. В т.ч. и с оглед на възможното въздействие върху отварянето на въздушните възглавници, което си е смятано за щатна броня.
            Вярно е, че в града има доста дребни щети, но поне досега моите са били основно отстрани - някой те блъснал с вратата на тесен паркинг, друг те забърсал с бронята при излизане.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X